View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 29 mar 2011, 19:21:46
Alexandra Andreea's Avatar
Alexandra Andreea Alexandra Andreea este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 06 feb 2011
Locaţie: Galati, Romania
Vârsta: 32
Dieta: In cautarea echilibrului! (Montignac personalizat)
Date: 170cm, 57kg
Mesaje: 2.637
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Ziarul slabutelor informate ( dieta, alimentatie, sport si nu numai)

Buna slabutelor!!!

Ma numesc Alexandra ( Ale') si de mult ma gandesc sa deschid un topic unde sa postam orice noutate gasim, care sa ajute orice slabutza!

Nu imi place sa “vorbesc singura” , deci orice completare ar fi bine venita, dar nu numai! Sunt multe lucruri pe care nu le stim, si ne trebuie o viatza ca sa stim din toate cate putin! Unele dintre noi au serviciu, copii, familie, probleme si greutati…deci ne ramane putin timp pentru noi, si mai ales pentru a ne informa! Din pacate trebuie sa traim in aceasta societate…care ne asfixiaza pe zi ce trece!

In mine s-a trezit o pasiune pentru tot ceea ce tine de corpul, sufletul si mintea omeneasca de anul trecut, cand am dat din gresala peste cartea Mihaelei Bilic! Pot sa zic ca asta a fost prima carte despre nutritie pe care am citit-o, si de acolo multe altele! Am incercat sa iau ceea ce e mai bun din toate, si sa aplic in viatza de zi cu zi!

Deoarece am mult timp liber pana dau iar la facultate, am inceput sa citesc tot ce tine de sanatate si un mod de viatza sanatos, si din gresala am dat peste acest site, de care sunt ff incantata! Am invatat multe de la voi, si acum daca am ocazia sa va ajut si eu cu o informatie, o fac cu cea mai mare placere!

Deci, slabutzelor va provoc sa adunam cat mai multe informatii, care sa ajute toate persoanele care vor sa slabeasca frumos si care vor o viatza armonioasa! Subiectele sunt aleatorii : alimentatie, diete, sport, ce chimicale mai mancam, hrana sufletului si a spiritului etc. Sper sa va incite subiectul, si sa facem sa fie stufos acest ziar!

NUMAI IMPREUNA PUTEM SCHIMBA CEVA IN JURUL NOSTRU! Informatia inseamna PUTERE!

Cu drag,
Alexandra
Alexandra Andreea, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2266 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1749 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1492 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat