View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 31 mar 2011, 09:33:29
alydily21's Avatar
alydily21 alydily21 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 31 mar 2011
Locaţie: Bistrita, Romania
Date: 159cm, 60kg
Mesaje: 1
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Alina Mihaela

Salutare tuturor slabutelor. Sunt noua pe acest site, dar din ceea ce am observat comunitatea formata este in stransa legatura. Am 17 ani, 159 de cm si din pacate 60 de kg. Nu stiu din ce cauza, dar in ultima vreme m-am ingrasat foarte repede si mult. As vrea sa mai scad macar 5 kg, dar de fiecare data cand incerc nu am niciun rezultat. Sunt noua pe site dupa cum spuneam si inca nu stiu cum sa folosesc toate uneltele. Nu stiu exact ce dieta ar trebui sa foloses pentru ca programul meu este dat peste cap din cauza orarului scolar. Am cursuri de la 1 pana la 7 dupa-masa si nu reusesc aproape deloc sa mananc sanatos. De exemplu meniul pe ziua de ieri:
dimineata: 2 felii de paine , una cu dulceata cealalta cu tocana de legume
pranz ( in jur de ora 2 p.m) : 3 eugenia , cateva bucati de bake rolls si o banana
cina ( 7 jumate p.m): putini cartofi prajiti
De cand cu orarul asta, metabolismul mi-e dat peste cap. Orice as face nu reusesc sa imi mentin o dieta echilibrata. Va rog sa ma ajutati! Plus ca aspectul abdomenului meu lasa de dorit, iar in putin timp cu ajutorul aripioarelor mele as putea sa-mi iau zborul.
Sport fac cat de mult pot si in fiecare zi merg la scoala pe jos si incerc sa vin tot pe jos, avand in vedere ca fac 40 de min. Mersul pe jos face piciorul frumos, dar din pacate la mine nu se observa. Sper sa fiu ajutata! Va multumesc!
alydily21, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1542 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1025 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]