View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 apr 2011, 21:01:25
georgika's Avatar
georgika georgika este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 apr 2011
Locaţie: constanta, Romania
Vârsta: 35
Dieta: hipocalorica
Date: 165cm, 60kg
Mesaje: 19
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Talking Jurnal plin de ambitie - georgika

Buna fetelor... sunt noua pe aici. Va citesc de f mult timp si acum am decis sa-mi fac si eu cont. IMI DORESC F TARE SA SLABESC....vreau, pot si fac. Am fost mereu o slabuta, pana acum aproximativ un an, cand mancarea a devenit totul pentru mine si m-am ingrasat vreo 10 kg. Am dat jos aproximativ 5 Kg vara trecuta prin sport si alimentatie sanatoasa, dar de atunci m-am lenevit.....si stagnez la 61. Acum m-am ambitionat din nou si as vrea sa mai scad 10 kg in cateva luni, dar pentru inceput ma multumesc si cu 5-6 pierdute. Planul meu de bataie este: renuntat la dulciuri, mancat pana in ora 6-7 seara....si sport zilnic.
Acesta este primul meu jurnal....si sper ca daca scriu aici in fiecare zi, sa ma ajute sa rezist tentatiilor.
Mi se alatura cineva??....mi-ar prinde bine sa stiu ca nu sunt singura, sa am cu cine sa vorbesc, sa ma sfatuiesc, si sa ne sustinem reciproc.....Unde sunt mai multi puterea creste
georgika, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2012 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1495 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]