View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 apr 2011, 12:36:18
miamarin's Avatar
miamarin miamarin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 28 feb 2011
Locaţie: constanta, Romania
Vârsta: 37
Date: 165cm, 75kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Trebuie sa slabesc pana la nunta! Jurnal miamarin

Hello slabutelor! postez si eu primul mesaj pe forum cu toate ca de citit,citesc de ceva mai multa vreme. Am vazut destul de des ca spuneti ca va incurajeaza faptul ca sunteti sustinute de alte slabute de pe forum si asta va da putere sa continuati in lupta cu kilogramele,asa ca incerc si sa "ma bag in discutii" poate,poate asta va fi o forta in plus.
Incep prin a spune care este motivatia mea pentru a aslabi: Ma marit! defapt nu asta ar fi ci ca vreau sa arat bine in rochia de mireasa pe care mi-am cumparat-o cu mult mai mica ) o tin pe un manechin in camera si ma uit zilnic la ea si imi spun ca treb sa ajung sa intru in ea ca nu am dat degeaba banii pe ea. Sunt in a 4 zi de dieta,nu una anume si am dat jos un kg jumatate. eu de regula slabesc foooarte repede daca tin o dieta si mai fac si ceva miscare. Pentru ca nunta mea este peste 3 luni si jumatate,am ales sa fiu putinel mai drastica cu meniul pe care nu l-as folosi pe un timp mai indelungat,dar sper sa fie ok pentru o masura de urgenta. Am inceput vineri pe 1 aprilie cu 71,iar astazi dupa 4 zile am 69,5.
In fiecare dimineata mananc doar fructe: o banana,un mar,o para,de regula cate 3 fructe diferite. Pranzul este format o zi din piept de pui la gratar,o zi de peste(pangasius) cu salate de toate felurile si un ou fiert. iar seara un iaurt dietetic cu 0,1 grasime si....un baton q-form despre care pot sa spun ca are efectul dorit,adik chiar ma simt satula si imi taie si pofta de dulce. stiu ca nu e chiar recomandat dar cum spuneam pe o perioada de 3 luni sper sa fie ok.
Cat despre miscare inca sunt in perioada in care capat rezistenta. fac seara cam 15 minute de jogging afara,iar pe timpul zilei mai merg vreo 20 pe banda. sper ca in scurt timp sa reusesc sa rezist mai mult.
Mi-ar placea tare mult sa-mi spuneti parerile voastre din experienta pe care o aveti daca voi reusi sa slabesc pana pe 13 august in ritmul asta. La inaltimea mea de 1,56 greutatea ideala este de 53 kg :X eu m-as bucura k macar 12-13 kg sa reusesc.
miamarin, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2229 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1712 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat