View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 apr 2011, 09:41:41
lenaG's Avatar
lenaG lenaG este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 25 oct 2010
Locaţie: Montreal, Canada
Vârsta: 37
Date: 168cm, 105kg
Mesaje: 169
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul Lenutei - eu pot sa fiu slabuta!!

Buna draga jurnal!!
Ma numesc Elena, am 24 ani si un mare bagaj de kg in plus. Sunt inscrisa pe slabute.ro din luna octombrie si am reusit cu ajutorul vostru sa slabesc aproape 7 kg, dar de 2 luni am cam abandonat dieta din lipsa de timp(in special pu gatit) si din cauza haosului care persista in viata mea. Recunosc ca sun o persoana deloc ordonata, si deseori fac lucrurile in ultimul moment, intotdeauna sunt pe fuga si ceva nu reusesc Sport nu prea fac, nu am fost niciodata atrasa de acesta, dar imi dau prea bine seama ca fara sport nu o sa ajung niciodata la silueta dorita, si mai are si un impact major asupra sanatatii. Asa ca, voi incepe cu ceva mai usor, si anume: plimbari la pas rapid, start walking, coarda si abdomene(desigur ca nu toate odata)
Am ales dieta Montignac din motivul ca este foarte permisiva , nu ma infometez si poate fi adoptata ca un stil de viata sanatos. In plus este o gasca extraordinara de fete Monti care ma ajuta enorm de mult in lupta cu kg in plus.
Acum am 93.2kg
umeri - 110cm
sini - 107cm
talie - 89cm
solduri - 119cm
picior - 73cm
burta - 100cm
As vrea sa povestesc mai multe, dar trebuie sa plec, sper sincer ca acest jurnal sa ma ajute sa imi concentrez puterile si vointa de a slabi, de a tine dieta corec si fara abateri si desigur sport sport sport