View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 08 ian 2010, 13:27:41
Olguta4ever's Avatar
Olguta4ever Olguta4ever este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2009
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 38
Dieta: disociata
Date: 168cm, 75kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Se poate slabi cu acest regim?

Fetelor, am si eu o dilema, va rog sa ma ajutati, vreau sa tin de miine un regim, asi dori sa slabesc 10-15kg, nustiu exat cind cintaresc acum ca mi-e frica sa ma urc pe cintar dupa 1 luna de chefuri , mi-am permis TOTUL si se vede si rezultatele !!! Ma gindesc sa fac urmatorul lucru:
1) dimineata:
o cana mare de ceai verde cu melisa, fara zahar cu ... si aici apare dilema, cu ce??? Ma gindeam la ceriale (apropo eu am ulcer cronic) ori fitness ori cu musli ca-mi plac, ce ziceti?
2) la prinz:
supa obligatoriu (eu o prepar astfel: piept de pui+ardei dulci rosii si galbeni +telina+ceapa+rosii+verdeta, patrunjel si marar) mentionez, supa FARA SARE!
3) la cina:
iar dilema! Ma gindeam sa fac asorti, de exemplu 1 zi de cura sa fir hrisca fiarta fara sare, a 2 zi peste , 3 zi piept de pui in rola, sau fiert...???
Ulmina masa sa fie la ora 19:00, paralel, ma gindesc sa fac masaj, sa ma duc la o sala de forta, sau mai bine fitnes??? si sa fac acasa impachetari cu creme anticelulitice si bai contraste si 1 data la 2 saptamini sa ma duc la sauna.
Ce ziceti??? Se poate slabi cu acest regim? Si in cit timp????
Olguta4ever, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2450 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1933 kcal/zi. Pentru a slăbi 7 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 642 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Slabuta; 08 ian 2010 at 15:14:59.