View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 18 apr 2011, 06:51:55
Andrella's Avatar
Andrella Andrella este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 25 nov 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Rina 90
Date: 173cm, 68kg
Mesaje: 23
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul unei pofticioase by Andrella

Am inceput pt a mia oara o dieta, cura de slabire, regim. Nici macar nu mai stiu cum sa le mai numesc. Am si slabit de atatea ori destul de multicel, dar am avut mereu grija sa pun kg la loc, sa nu cumva sa pierdem "bunurile' personale!
Acum incerc sa imi schibm stilul de viata si sa renunt la mancatul la miezul noptii, saritul peste mese si golitul frigiderului atunci cand ajung noaptea acasa. A fost cam greu la inceput, mai ales ca la "cina" de la 10 noaptea stateam si eu cu iubitul meu la discutii dupa ce nu il mai vazusem de la 6 dimineata ca de...muncim ca...nu conteaza!
Nu sunt o macatoare de dulciuri dar daca imi dai floricele de porumb, cipsuri de cartofi si shaorma m-ai cucerit! Sper sa reusesc sa invat din experientele mele mai multe si sa nu ma mai ingras dupa ce reusesc sa slabesc destule de multe kg.
Andrella, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2182 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1665 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1408 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]