Subiect: Jurnal Mary29
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 20 apr 2011, 15:37:53
Mary29's Avatar
Mary29 Mary29 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Dieta: Fara Junk Food
Date: 168cm, 76kg
Mesaje: 5
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal Mary29

Buna, ma numesc Mary si am 17 ani, cel mai mult am cantarit 84 kg dar din fericire nu am aratat de atatea kg niciodata desi nu sunt foarte inalta, am 1.70 incaltata probabil.
Am noroc pentru ca ma ingras uniform pe corp doar ca sanii mi s-au marit foarte mult de cand sunt supraponderala.
Anul trecut pe la 16 ani cred ca am inceput cu sport-ul de tip fitness, am inceput cu niste filmulete de pe BodyRock.tv si chiar am slabit acele kg de la 84 am ajuns la 74, trebuie sa precizez ca la 15 ani am renuntat total la orice fel de suc cumparat, nu-mi pasa daca pe ele scrie "natural" dar nu am mai baut deloc, nici macar la ocazii cum ar fi ziua mea de nastere.
Singurele sucuri pe care le beau sunt cele facute de mine in casa din fructe si legume cu blender-ul, am renuntat foarte usor la aceste bauturi daunatoare deoarece nu am fost niciodata mare fana a sucurilor, asa ca am decis sa nu imi mai beau caloriile.
Cea mai mare problema o am cu mancarea de tip fast food, nu prea sunt cu dulciurile.
Ca sa imi ating telul de a renunta la fast food am decis ca doar in weekend am voie SI numai daca am facut sport in ziua respectiva.
Astazi sunt la a 6-a zi, nivelul 1 din 30 Day Shred de Jillian Michaels si deja am slabit 1 kg desi am mancat destul de mult si doar o data fast food duminica trecuta, deci ma mir ca am slabit 1 kg si am mancat ce am vrut.
Va pup si va urez noroc!
Mary29, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Foarte activ, este de 2589 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2072 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]