View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 mai 2011, 16:46:19
berhec roxana's Avatar
berhec roxana berhec roxana este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 23 mar 2011
Locaţie: Constanta, Romania
Dieta: In cautarea dietei perfecte pentru mine
Date: 169cm, 57kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Exclamation Jurnal berhec roxana

Buna ! Ma numesc Roxana Cristina am 17 ani , 169 de cm si momentan 56 de kg. Am pornit de la 60 . Am descoperit in urma cu o luna acest site . De atunci il tot analizez si folosesc . Imi doresc sa slabesc .. timp de 1 luna si jumatate-doua am tinut diete..defapt mancam multe legume,piept de pui,oo fierte ,cereale integrale ..cate putin din mancarica mamei daca nu mi se parea grasa . Am eliminat prajelile,grasimile,cartofii,painea,orezul,pastele ,bauturile carbogazoase si periodic dulciurile . Am avut saptamana in care nu am pus gura pe dulce dar si zile cand mancam de nervi o groaza deodata . La inceput nestiind prea multe in domeniu ma infometam adica mancam sub 1000 de calorii pe zi [ cam 700 ] . Nu stiam care e faza cu metabolismul . Am inceput sa fac si sport . Uneori 20 de minute cardio intensiv plus abdomene plus tae-bo plus ma mai duceam sa urc scarile blocului in mod repetat . Suntt obsedata sa-mi subtiez picioarele,in special gambele. Fiindca am folosit aceasta metoda[ infometarea] chiar daca eu refuzam sa cred ca o folosesc , mi-au aparut vergeturi. Intr-un moment dat ajunsesem la 53-54 de kg . Dar dupa paste am ajuns din nou la 58-58. Acum cu greu parca am dat jos sa ajung la 56 . Greutatea pentru care lupt este de 50 de kg . problema la mine este ca a devenit cred ca o problema psihica . Sunt deprimata cum vad ca nu scade cantarul sau cm ,nu mai vorbesc decat despre mancare. Eu de fel sunt si foarte pofticioasa . Acum parca cand dau de dulciuri continui sa mananc chiar daca ma satur parca din senzatia daca tot am incalcat sa simt ca mananc, si mananc cantitati uriase . Cel mai mult mi-e greu fara biscuiti si napolitane . As face orice pentru o eugenie,niste napolitane joe ,orice fel de biscuiti . Am remarcat ca la mine functioneaza slabitul atunci cand elimin carbohidratii .
Vreau ajutor din partea voastra,mi-am luat inima in dinti sa scriu aici pentru ca sunt tanara si simt ca deja mi-am incetinit metabolismul, cand ma gandesc ca inainte bagam seara o ciocolata milka,pateuri cu cascaval,mancam dezorganizat,nu puneam nimic in gura dimineata si multe alte greseli,plus painea care era viata mea,mancam clda 1 intreaga ..si nu ma ingrasam,ma mentineam mereu la o greutate .
Vreau sa slabesc eficient [ in noiembrie am majoratul si vreau sa arat SLABA nu bine,slabaa!!! dar nici nu vreau sa-mi privesc organismul de dulciuri pentru ca dupa mananac ingrozitor cand dau de ele si la mine nu funtioneaza faza iau o gura si-mi trece . Vreau sa am metabolismul cat mai intensificat pentru a nu regreta mai tarziu .
Am nevoie de sfaturile slabutelor experimentele pentru ca simt ca deja devina problema la cap slabitul asta pentru mine,am innebunit colegele,parintii,prietenul ,plang pentru asta . Imi doresc sa nu ma fi apuc sa slabesc ,sa mananc ca inainte si sa ma mentin la aceiasi greutate .
Multumesc anticipat si astept raspunsuri . Pupici