Subiect: Ridurile
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 ian 2010, 02:03:10
kathy's Avatar
kathy kathy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 ian 2010
Locaţie: Roma, Italia
Vârsta: 40
Date: 162cm, 58kg
Mesaje: 149
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Thumbs up Ridurile

Peptidele, orice dermatolog este de acord ca aceste substante care sa gasesc in proteine reprezinta unul dintre secretele unui ten tanar. De aceea, ele reprezinta ingredientul cheie pentru cremele hidratante si pentru serurile cu efect de lifting.
Retinolul, este o forma de vitamaina A, absolut necesara pentru tonifierea organismului, avand un rol deosebit in sanatatea sistemului osos si in ingrijirea pielii. Daca peptidele dau fermitate pielii, retinolul are rolul de a o intinte si de a o uniformiza.
Combateti acneea cu produse adaptate varstei, uneori acneea devine o problema si la 40 de ani, din cauza schimbarilor hormonale. Nu este insa indicat sa folositi produse recomandate adolescentilor pentru a o combate. S-ar putea sa aiba efecte negative asupra tenului. Apelati mai degraba la produse pe baza de acid salicilic, antioxidanti si ingrediente calmante. Folositi masti exfoliante de doua ori pe luna si creme de curatare a porilor recomandate varstei.
Folositi ulei din seminte de struguri inainte de dus, inainte de a intra sub apa masati zona din jurul ochilor si din jurul buzelor cu putin ulei din seminte de struguri. Ajuta foarte mult la relaxarea muschilor si la tonifierea pielii, care se va hidrata mai bine.
Dormiti pe doua perne, unii specialisti sustin ca este foarte important sa dormiti cu capul mai sus decat restul corpului, pentru a evita formarea pungilor sub ochi.
Pastrati crema pentru ochi in frigider , temperatura scazuta contracta vasele de sange din jurul ochilor si ajuta la intinderea ridurilor fine.
kathy, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1913 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1396 kcal/zi. Pentru a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1397 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat