View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 25 mai 2011, 17:05:30
Rocsanna25's Avatar
Rocsanna25 Rocsanna25 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 29 mar 2011
Locaţie: Londra, Anglia
Vârsta: 38
Dieta: Dukan
Date: 161cm, 71.4kg
Mesaje: 266
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit "Carapacea" Roxanei

Buna tuturor celor ce-mi vor trece pragul "carapacei"!!!!


"Carapace" pt ca e ceva caracteristic zodiei in care sunt nascuta. Racul, ca si alte crustacee, isi poarta casa in spate. Si nu de putine ori, fie ca sunt trista, in vremuri de restriste sau doar fericita, ma retrag in adancul sufletului meu sa-mi gasesc linistea.
M-am tot gandit zilele astea daca sa-mi fac si eu un jurnal virtual, am tot cautat motive pro si contra si in cele din urma m-am hotarat.
Vreau si eu un colt al meu, mai ales ca am aceasta posibilitate, ca si asa in ultimele 3 sapt numai pe aici imi petrec timpul liber. Si nu numai...Sunt la inceput de drum in lupta cu kg si am mare nevoie de incurajari, sfaturi, pareri, mustrari.
Si mai am motive...In mai putin de 2 sapt sotul va pleca in tara pt 1 luna, voi ramane singura si chiar voi suferi de singuratate. Plus ca pot sa-mi scriu toate doleantele si placerile de pe parcursul schimbarii.
Rocsanna25, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1886 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1369 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]