View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 31 mai 2011, 11:59:47
riky's Avatar
riky riky este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
 
Data înregistrării: 20 feb 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 32
Dieta: Rina personalizata
Date: 164cm, 55.4kg
Mesaje: 4.113
Aprecieri acordate: 7
Am fost apreciat(a) de 6 ori in 5 mesaje
Implicit Subtiaza-ti silueta, nu buzunarele!

Cine nu a auzit ce bun si sanatos e somonul file, sau fructele de mare dintre cele mai rafinate si gustoase, sau fructele exotice, oleaginoasele branzeturile care mai de care, ecremate....Sanatoase, delicoase, dar nu la indemana buzunarelor subtiate de criza.
Dar cine a zis ca nu putem sa avem un corp de vis cu un buget redus???

Alimentatia - light si sanatoasa din toate punctele de vedere

Pentru un corp sanatos, si un buzunar mai subtire, Micul dejun nu trebuie neaparat sa inceapa cu cine stie ce preparate exotice; Legendara salata de rosii cu branza, iaurtul de casa, ouale fierte sau omleta, urda de vaca, sau laptele degresat sunt numa` bune pentru silueta, si nu sunt deloc exagerate ca pret.
La capitolul legume, putem imbina utilul cu placutul , si dam o tura prin piata unde vom gasi varza, pentru salata e perfecta, spanac, fasole verde, radacinoase romanesti, salata verde si muulte altele. Pe langa faptul ca sunt usoare ca pret, sunt hranitoare, au calorii putine, si priviti partea buna: plimbandu-va prin piata , faceti si miscare.
Fructele, delicioasele fructe, si ele tot in piata le gasim, sau da, am uitat sa mentionez, la raionul de legume-fructe din supermarketuri, si e o gama variata de fructe pentru toate buzunarele: mere, portocale, grapefruit, banane, pepeneleverde sau lubenita, popular vorbind, pana si ananasul si capsunile ne sunt la indemana, in comparatie cu comparatie cu tomarillo, maracuya, papaya sau mai stiu eu ce alte minunatii, foarte gustoase dar...nu atat de light , financiar vorbind.

Baba sufera la frumusete - poate doar fizic!!!

Si subiectul nostru favorit: SPORTUL.
Poate nu toata lumea isi permite un abonament la sala, sau la saloanele de remodelare, si deci, varianta light : home sport. Pe net exista acum o gama variata de programe concepute pentru toate tipurile corporale, pentru toate tipurile de organism, si chiar si pentru persoanele cu mici probleme de sanatate, dar care totusi vor sa fie active. Nu-ti trebuie decat timp, si perseverenta, da si VOINTA. In rest , toate vin de la sine.
Nici articolele sportive nu mai sunt chiar un lux. La raioanele de sport, gasim echipamente pentru toate buzunarele, si nu vorbim aici de bicilete, benzi sau mai stiu eu ce new gadget mai exista, ci de coarda, batrana coarda ce ne-a umplut copilaria de energie si de chef de joaca, ganterele, benzile de cauciuc, care au si ele rostul lor, iar pentru indrazneti, saltelutele, daca nu exista o suprafata suficienta de covor moale prin casa.
Si ca sa le facem in ciuda vedetelor care fac reclama la fel si fel de creme "minune" anticelulitice, geluri cu preturi ce cu siguranta subtiaza portofelul, nu intodeauna silueta, noi, ca niste slabute inteligente , dam fuguta la un plafar (da, si uite asa mai facem si miscare) si cerem creme anticelulitice sau nu , din plante, fara asa de multi parabeni si chimicale incluse, la un gramaj mult mai mare si cu efecte bine cunoscute, intrebati mamele, bunicile, ca stiu ele ce stiu. un exemplu sunt cremele pe baza de galbenele, patlagina, iedera si aloe vera, care fac pielea "ca de bebelus" si folosite cu regularitate, combat si celulita, dusmanca noastra eterna.
Iar pentru a completa trusa noastra de spa acasa, ne ducem frumusel la un magazin de chilipiruri, stiti voi, unde sunt multe chestii colorate si sclipicioase , si gasim o larga gama de ustensile de masaj, din lemn, lufa, iar daca ne respectam un pic, le putem achizitiona si de la raionul de sport, dar cu ceva mai multi banuti, poate.
Voila! Spa home-made, cosmetice ieftine si bune, sport acasa si o dieta mai mult decat sanatoasa si light atat pentru copr cat si pentru buget, ne indreptam usor usor spre corpul ideal, intrecand si criza, si kilogramele in plus. Ne mai lipsesc Vointa si Consecventa, care vin toate de la sine , cand vrem cu adevarat.
Succes!!!!
riky, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1733 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1216 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 959 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat