View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 02 iun 2011, 18:10:48
lavlav's Avatar
lavlav lavlav este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 sep 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 42
Dieta: Dukan
Date: 168cm, 65.2kg
Mesaje: 152
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal lavlav - Am nevoie de ajutor!

Buna tuturor!
Sunt Lavinia, 29 de ani si 65 spre 67 de kg. Va citesc de mult pe alocuri si de cand v-am descoperit imi tot zic... trebuie sa slabesc. Imi lipseste vointa de a ma tine de diete, mai ales datorita faptului ca am tinut diete o viata intreaga si degeaba...nu stiu ce sa mai fac. De cand va citesc am inceput pe rand dieta Rina, SB, hipocalorica si tot asa...m-a tinut fix 4 zile dupa care am gasit motive sa o dau in bara.
Nu stiu ce sa mai fac, de aceea am zis ca acest jurnal este ultima mea sansa...Daca de mine nu imi e rusine, de voi sigur trebuie sa imi fie. Asa ca mi-am propus ca in fiecare zi sa scriu aici ce mananc, cat si mai ales cata miscare fac.
Nu mai tin nicio dieta pentru ca imi e frica de ideea de dieta si cand o pun in fata sigur dau gres...asa ca de maine voi manca numai fructe si legume in stare naturala, lactate light si carne slaba...Sper sa reusesc mai mult de 4 zile!!!
lavlav, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2068 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1551 kcal/zi. Pentru a slăbi 4 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1035 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]