View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 03 iun 2011, 14:24:33
andra_aly's Avatar
andra_aly andra_aly este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă SeniorSlăbuţă Senior
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 27 nov 2009
Locaţie: Sibiu/Roma, Italia
Vârsta: 34
Dieta: Stil de viata sanatos
Date: 166cm, 60kg
Mesaje: 21.862
Aprecieri acordate: 847
Am fost apreciat(a) de 1.470 ori in 478 mesaje
Post Ghiveci de legume a la andra_aly

Ingrediente:

Fasole verde, 190g - 59 calorii
Ceapa maruntita congelata, Dico, 5g - 2 calorii
Ulei de masline extravirgin, Il Cesto della Spesa, 30g - 248 calorii
Morcovi, cruzi, 160g - 66 calorii
Usturoi, 7g - 11 calorii
Cartofi, 350g - 270 calorii
Rosii, 185g - 34 calorii
Zucchini, 280g - 45 calorii
Vinete, 305g - 74 calorii
Ceapa verde, 15g - 4 calorii
Ceapa, 75g - 32 calorii
Ardei rosu gras, 200g - 62 calorii
Mazare fina congelata, Noi Voi, 150g - 83 calorii
Pasta de rosii cubulete, Star, 380g - 99 calorii
Patrunjel uscat, 2g - 6 calorii
--------------------------------------------------------------------------------------
TOTAL CALORII: 1095 calorii



Se curata, se spala si se maruntesc (cele care trebuie ) legumele , apoi se pun intr-o tigaie, se pune sare dupa gust si ulei si apoi se lasa sa se aburesca putin. Dupa vreo 5 minute se ia capacul si se mai lasa putin sa scada sucul ce s-a lasat. Se aseaza apoi compozitia in tava(eu am pus dedesupt hartie de copt sa nu se lipeasca). se pune sucul de rosii , sare (daca mai e nevoie) si se mai pune putin ulei de masline. La sfarsit putem pune niste patrunjel pentru gost (eu nu am avut prospat asa ca am pus putin din acela uscat). Se acopera tava cu aluminiu apoi
se da la cuptor vreo 50 de minute si inca 10 minute dar de data aceasta fara aluminiu deasupra. (ca sa se rumeneasca putin )
POFTA BUNA!
Răspuns cu citat