Subiect: Jurnal Senzy
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 iun 2011, 14:56:26
Senzy's Avatar
Senzy Senzy este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 apr 2011
Locaţie: Suceava, Romania
Vârsta: 31
Dieta: Hipocalorica
Date: 174cm, 83kg
Mesaje: 31
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal Senzy

Inainte de toate as vrea sa specific ca nu vreau sa fiu criticata, daca vreti sa imi dati un sfat faceti-o dar nu ma criticati.


Acum revenind, ma numesc Diana , am 18 ani aproape. Eu probleme cu greutatea am de cand aveam 13-14 ani, cand parintii mei au plecat in strainatate iar eu am ramas cu bunicii suferind de o depresie m-am ingrasat de la 58 de kg la 65 in 9 luni. Apoi cand m-am mutat cu ai mei in italia, m-am ingrasat de la 65 la 95 intr-un an maxim 2. Apoi incet incet am slabit pana la 90, 87 respectiv. Nu am reusit sa tin diete cu un regim foarte strict. Am incercat sa mananc foarte putin.
Tin sa precizez ca de cand eram mica nu mananc de 3 4 5 ori pe zi.. ci maxim odata de 2 ori..dimineata nu am mancat niciodata , beau doar o cafea si fumez o tigara. Nu pot tine diete pe baza de peste, mi se face rau de la el, pana si de la miros. Singurul fel de carne care chiar imi place este de pui. Nu suport cerealele pe baza de orz..si cam atat. Precizez ca din cauza unei probleme de sanatate, nu pot face mult sport, doar putin si ocazional.Ati sti o dieta potrivita mie? dar care sa nu ma oblige sa mananc mai mult decat mananc acum? pentru ca m-as ingrasa.. cum am facut de atatea ori. Tinand o dieta cu 3 mese pe zi plus 2 gustari in loc sa slabesc m-am ingrasat.
Stiu ca nu este sanatos, dar eu deja cedez psihic, vreau cu orice pret sa slabesc. .
Sper sa pot gasi o dieta care sa ma ajute sa mananc totusi mai sanatos, si sa fie eficienta..

Multumesc slabutelor..
__________________
I will be PERFECT!!


Senzy, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.