View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 iun 2011, 12:51:25
miaumiau's Avatar
miaumiau miaumiau este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 20 apr 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 37
Dieta: hipocalorica teoretic;de bun simt practic
Date: 181cm, 69.5kg
Mesaje: 359
Aprecieri acordate: 150
Am fost apreciat(a) de 342 ori in 201 mesaje
Implicit Jurnalul meu miaumiau: Incercarea finala (si sper si reusita) de a scapa de binge-eating...

Salut slabutelor! Sper ca am intrat unde trebuie sa imi fac si eu un jurnal. Trebuia ca deja nu se mai poate: de vreo 3-4 luni deja mananc ca sparta, am pus vreo 4 kile, dupa ce reusisem sa slabesc sanatos pana la 61, am dat cu bota-n balta, cum s-ar spune...
Azi de exemplu cred ca am mancat pana la ora 12 vreo 3000 de calorii. Am inceput un mic dejun sanatos cu iaurt, seminte de in, musli, banane,ca in vremurile bune..da apoi cum fac de o buna perioada de timp, mai imi pun ceva..asa ca ceva s-a transformat in multe felii de paine cu mult unt cu miere( moartea mea.. ). dupa aceea, am zis ca daca tot am dat-o in bara, hai sa imi fac poftele..bun, deci inca un corn cu ciocolata de la panemar si o ciocolata heidi alba de 100 g... si ziua nu s0a incheiat...nu pot sa ma controlez se pare, daca de cateva luni tine treaba asta, m-am ingrasat la fund si coapse, a aparut celulita, si am si nunta intr-o luna( nu a mea...dar tot nu as vrea sa fiu balena esuata pe ring)..
Asa ca am hotarat chit ca citeste cineva, chit ca nu, macar de rusine de voi sa incerc sa ma controlez si sa trec si peste acest obstacol.
Scuze de mesaj lung..daca se mai confrunta cineva cu aceasta problema astept sfaturi cu mare drag
Va pup
miaumiau, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
miaumiau, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1780 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1263 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1006 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]