Subiect: Jurnal - MaryB
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 iun 2011, 16:12:48
boxoutsider's Avatar
boxoutsider boxoutsider este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 26 apr 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 40
Dieta: supa de varza
Date: 170cm, 77kg
Mesaje: 44
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Unhappy Jurnal - MaryB

Hello everybody,

E prima oara cand imi tin un jurnal de slabit, si sper sa abia efect. Avand in vedere ca locuiesc singura, e cam greu sa ma iau cu altcineva caruia sa ii impartasesc gandurile mele negre impotriva kg in plus pe care le am. Si care sa ma sustina si sa ma traga de urechi atunci cand sunt pe pragul de a ceda. Pana acum am rezistat victorios, insa acum m-a apucat o oarecare panica din cauza poftelor.

La inceputul lui iunie plec in concediu la mare cu iubi. Sunt terorizata ca voi face poze si iar am sa ma ascund sa nu apar prin ele in costum de baie. In plus, vreau ca iubi meu sa fie mandru de mine, mai ales ca in ultimii ani, ocupandu-ma mai mult de servici, nu prea am avut grija de mine. Vreau sa fiu slabutza si vreau ca vacanta mea sa fie de neuitat si sa ne revitalizeze pe amandoi! Si cum nu ma simt prea bine in pielea mea de acum, imi e groaza de costumul de baie.

Sunt la dieta de cateva saptamani. La inceput am dat jos usor, insa acum sunt in perioada de stagnare. Avand in vedere ca in aproape 2 saptamani nu am dat nimic jos, am inceput un regim putin mai drastic (minunata supa de varza) si merg in paralel la aerobic si masaj.

Ziceam la inceput ca nu e chiar asa de rea supa aia... insa azi, in timp ce colega mea de birou savura McWrapul de pui de la Mc mi s-a facut o pofta incredibila. Am tinut piept tentatiei, insa trebuie sa recunosc ca mi s-a luat din satisfactia supei mele. Am inceput sa ma gandesc la Wrapul acela de pui... si la faptul ca am terminat supa si diseara ar trebui sa imi fac alta... Bleah...
De ce au inceput sa ma apuce acum poftele? Sper ca la ora de aerobic de diseara sa imi treaca. Am observat ca in general dupa o ora epuizanta de miscare continua am asa o mare satisfactie incat dispare orice pofta.
boxoutsider, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1769 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1252 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]