View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 21 iun 2011, 22:28:36
ERIKAS's Avatar
ERIKAS ERIKAS este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 27 apr 2011
Locaţie: lupeni, Romania
Vârsta: 43
Date: 175cm, 76kg
Mesaje: 6
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal de mamica ERIKAS - Lupta mea eterna cu kilogramele

Am descoperit site-ul de ceva vreme, dar micuţa mea de şase luni nu prea mi-a lăsat timp liber până acum. Însă de vreo două săptămâni m-am hotărât că trebuie să fac ceva pentru că începusem să mă îngraş în loc să slăbesc, în ciuda faptului că alăptez şi eram destul de atentă la alimentaţie.
Zis şi făcut, am scos bicicleta de cameră de la naftalină şi am recitit cartea lui Monti, cu care avusesem rezultate în trecut, plus caietul cu notiţele luate de la slăbuţele cu experienţă în săptămânile de "documentare".
Iar după 14 zile de monitorizare atentă a meniului am reuşit din nou să mişc acul cântarului în jos. Nu mult, dar important e că se mişcă în direcţia dorită
Plus reusesc să pedalez 30-35 de minute fără să gâfâi prea mult şi am scăzut în cm.
Sunt optimistă şi chiar fericită .... se putea şi mai bine, dar încet-încet voi reintra în blugii mult doriţi. (Asta dacă nu mă las prea des ispitită de "kurtos")
Oricum, acum simt că măcar am un sprijin, pentru că după ce am născut toate "prietenele" îmi spuneau că nu mai am nici o şansă să revin la kg dorite. Dar citind poveştile de aici realizez că aproape orice e posibil cu perseverenţă şi încredere.
Aşa că, curaj în luptă !!! (...asta mai ales pentru mine )