Citat:
Anterior postat de ali
Retete :ciorba de perisoare
|
Ingrediente:
400 gr carne tocata de pui fara grasime,
2-3 morcovi,
1 patrujel radacina ,
o bucatica de telina,
1 ardei,
o cepa,
2 rosii
Preparare: se toaca marunt legumele si se pun intro oala cu 2,5 Lde apa ,se lasa 15 min sa fiarba ,dupa care se adauga perisorele preparate in felul urmator;se amesteca carnea ,cu o lingura de orez,un ou,sare,piper si patrunjel tocat ,se fac perisoare si se pun la fiert separat intro alta oala cu apa fierbinte si sare cam 5-6 min ,dupa care se scot si se pun perisoarele impreuna cu zarzavaturile inca 15 min ,se opreste focul si se pune leustean tocat , lamaie si sare .Cand se serveste se poate pune 1 lingurita de smantana 12% grasime ,sau iaurt .pofta buna !