View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 24 ian 2010, 17:57:38
vadmin's Avatar
vadmin vadmin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Post Comunitatea slabutelor a facut 1 AN!

Buna tuturor slabutelor!



Acum un an, pe 24 Ianuarie 2009, comunitatea slabutelor a facut primul pas important, si anume trecerea de la blog-ul slabutei, blog in care isi scria notite despre experientele placute si mai putin placute peste care a trecut in procesul de slabire, a lectiilor invatate si a drumului spre stilul de viata sanatos, dornica sa impartaseasca acele cunostinte cu toti restul, spre comunitatea de azi, comunitatea slabutelor de pretutindeni, care merge mai departe si extinde acele principii.

Pe 24 Ianuarie 2009, forum.slabute.ro a fost pentru prima data accesibil online si a vazut "lumina Internetului". In scurt timp nu au intarziat sa apara si primele slabute, care sa vrea sa fie ajutate, sa ajute si sa impartaseasca si ele din experientele lor. Acum ne mandrim cu o comunitate de slabute care stiu sa sara in ajutor, sa impartaseasca din experientele lor si ajute pe oricine.

Ne bucura ca intr-un an, am reusit sa ajungem singura comunitate de slabit din Romania cu cele mai complexe unelte, care sa va ajute sa puteti indentifica problemele in alimentatie si in stilul vostru de viata. Printre uneltele pe care le cunoasteti se numara: calculatorul de calorii, primele meniuri de alimentatie de pe netul nostru, lista E-uri, punctaj Weight Watchers, felicitari, tickere, CZE, IMC, etc. De asemenea multe alte functionalitati asteapta sa fie implementate si speram sa va ajute si sa va bucure cum au facut-o de obicei.

Fara sa ne dam seama, fiecare slabuta face mult mai mult decat sa ajute alte slabute, fiecare slabuta ajuta zecile de mii de oameni care viziteaza comunitatea noastra si cu sfaturile lor fac ca acele persoane sa fie mai sanatoase si mai fericite. Dati-mi voie sa va multumesc si in numele lor pentru sfaturile si experientele impartasite in acest forum.

Drept dovada ca tot ceea ce faceti voi ajuta si pe altii, avem si cifre care arata si cuantifica efortul comun pentru a contribui la stilul de viata sanatos:

Calorii arse prin exercitii si sport: 11.584.823
Minute de exercitii si sport: 4.297.966
Pahare de apa consumate: 16.402
Kilograme slabite: 4.310


In vremurile noastre in care foarte multa lume munceste la birou si se confrunta cu sedentarismul, in care calitatea mancarii consumate nu este tot timpul cea mai buna si contine multe substante care pot dauna sanatatii, cifrele de mai sus poate nu reprezinta inca mult, dar sunt rezultatul unor slabute constiincioase. Acesta este un motiv bun spre inceperea unui stil de viata mai sanatos pentru fiecare dintre noi.

Ne propunem, asa cum am pornit de la inceput, sa fim comunitatea de referinta in domeniul slabitului sanatos si al stilului de viata sanatos, si sa facem in asa fel incat toate cele reusite in primul nostru anisor de activitate sa poata fi accesibile oricui si sa poata ajuta pe oricine.

Va multumim inca odata ca ati fost alaturi de noi in acest an, va dorim un an care vine si mai bun, si mai sanatos, si mai de succes si "fie ca target-urile voastre de la profil sa se indeplineasca" .

Sa fiti sanatoase si frumoase!
Răspuns cu citat