View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 iul 2011, 00:35:39
vadmin's Avatar
vadmin vadmin este deconectat
(meniuri, evolutie)
Co-Fondator
Merite:
SUNT RESPONSABIL SUNT RESPONSABIL, DONEZ  
Data înregistrării: 24 ian 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 45
Date: 182cm, 77kg
Mesaje: 1.886
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 31 ori in 8 mesaje
Post Slabute 3 - Top Slabute, Imi pasa, ma implic si ajut.

Sub sloganul "Imi pasa, ma implic si ajut", va anuntam cu drag lansarea unei sectiuni noi in comunitate - Top Slabute, o sectiune in care ajutorul adus comunitatii va fi vazut, onorat si premiat.

Aceasta noua sectiune poate fi gasita la adresa top.slabute.ro sau folosind butonul din partea de sus a paginii (sub meniul principal):


Stilul de viata sanatos si comunitatea Slabute depind de fiecare dintre voi si de implicarea fiecaruia.

Pentru ca Slabute si valorile promovate de aceasta comunitate sa fie cunoscute de cat mai multi oameni, ca orice alt lucru si Slabute are nevoie de publicitate si recomandare, pentru ca altfel ceilalti care au nevoie de noi nu au de unde sa afle despre existenta noastra.

Atunci cand recomandati Slabute si invitati membri noi, ajutati comunitatea, valorile promovate si stilulul de viata sanatos sa fie cunoscute de cat mai multi oameni.

Am creat primele top-uri Slabute, pentru a-i prezenta intr-un mod vizibil pe cei care s-au implicat si se implica intr-un mod special pentru a ajuta Slabute. In top-urile Slabute vor fi afisati membrii de onoare a comunitatii.




Rezultatele sunt afisate sub forma de clasamente. Intial va vom prezenta doua clasamente: Top Prieteni Slăbuţe si Top Slăbuţe Furnicuţe. In curand vom prezenta si alte clasamente la fel de importante, acesta este doar inceputul.

Top Slăbuţe Furnicuţe este clasamentul organizat dupa numarul de alimente adaugate in calculatorul nutritional Slabute, care in prezent dispune de cea mai mare baza de date cu valori nutritionale, care este oferita gratuit sutelor de mii de oameni care ne viziteaza lunar, pentru a trai cat mai sanatos.

Top Prieteni Slăbuţe este noul clasament organizat dupa numarul de prieteni invitati in comunitate. Impreuna am construit cea mai mare baza de date cu alimente, care este oferita gratuit si am reusit. Ne propunem ca impreuna sa construim si cea mai mare comunitate sanatoasa de care sa poata beneficia oricine. Invita prietenii tai sa traim sanatos impreuna. Fii in Top Prieteni Slabute!

Succes!
Răspuns cu citat