View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 iul 2011, 13:18:10
Ayla's Avatar
Ayla Ayla este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 29 mar 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Date: 160cm, 72kg
Mesaje: 16
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Ayla - Lupta continua pentru motivatie

Salut Slabute. Azi m-am urcat pe cantar si am crezut ca o sa-l ridic si o sa-mi dau cu el in cap -.-aproape 3 kg in plus fata de saptamana trecuta! In primavara am reusit sa slabesc de la 85kg la vreo 67 si ma simteam asa de bine si de plina de viata si optimism eram atat de sigura ca o sa continui cu sportul si cura pana ajung la greutatea ideala (50-55kg apropo eu am 1.60m) dar n-a fost asa. Am inceput cursurile si nu pot sa mananc nimic intre 8 si 17 asa ca pe drum spre casa moarta de foame mi-am luat toate prostiile.. apoi cu burta plina si simtindu-ma rau ca intotdeauna cand mananc junk nu aveam nici un pic de energie si asa s-a dus si sportul din viata mea. Incerc in fiecare zi sa ma reapuc si in fiecare seara ajung sa zic "las ca de maine."

Si iata-ma aici Mi-am inceput acest jurnal in speranta ca o sa ma responsabilizeze si o sa-mi arate ce si unde gresesc si m-am inscris si in concurs pentru motivatie simt ca sunt pe drumul cel bun
__________________
Ayla, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2141 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1624 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 850 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]