View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 20 iul 2011, 15:07:17
ela82's Avatar
ela82 ela82 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 13 iul 2011
Locaţie: chisinau, Moldova
Vârsta: 41
Date: 163cm, 76.2kg
Mesaje: 38
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Ela82 - o viitoare mireasa slabuta

Buna tuturor!!! Dintotdeuna am fost o ,,plinuta" m-au tinut parintii bine, mai tirziu am avut si eu grija sa nu care cumva sa dau inapoi sa distrug ceea ce am adunat cu greu . Si cum sacul ajunge intr-o zi sa se umple, mi-am spus ca nu se mai poate de continuat asa si ca trebuie sa-mi schimb modul de viata. Dintotdeauna am fost obsedata de diete si slabit, am citit sute si mii de articole si am incercat zeci de diete, insa rezultatul a fost de scurta durata. De cind v-am gasit pe voi si am vazut rezultatele fenomenale m-am ambitionat si mai mult. Sunt decisa, la toamna cind voi fi mireasa sa imbrac fara probleme rochia mult visata.
Nu am decis ce dieta sa incep. Dar de o saptamina am exclus dulciurile, painea prajelile si seara dupa 18.00 nu mai maninc nimic. Maninc in general 3 mese pe zi, la dejun terci din fulgi de ovaz, la pranz cum si ce gasesc la cantina - in general o ciorba si carne sau peste si ceva salata, la cina daca asa putea sa o numesc asa maninc un iaurt activia, pe parcursul zilei mai maninc fructe - piersici, banane, greifruit si desigur multa apa 2-2,5 litri. Cu ajutorul vostru si cu informatia de aici sper sa devin si eu o ,,slabuta" reala. Astept sfaturi, propuneri, orice informatie e bine venita.
ela82, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1701 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1184 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de ela82; 20 iul 2011 at 15:19:51.
Răspuns cu citat