View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 28 ian 2010, 17:02:38
Kitkat's Avatar
Kitkat Kitkat este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 16 ian 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: South Beach
Date: 168cm, 54.5kg
Mesaje: 332
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Shake-uri de slabit

Stie cineva ceva despre shake-urile de slabit? Le-am observat azi cand am fost la magazin si habar nu am ce e cu ele. Am inteles de pe ambalaj ca, in regimuri, un shake ar trebui sa inlocuiasca o masa. Un shake are cam 220 kcal si contine foarte multe vitamine si minerale. Eu pana acum credeam ca sunt doar niste prafuri care se lauda ca ard grasimile dar de fapt iti dau metabolismul peste cap (dar pe etichete insa nu scria nimic despre arderi mai rapide sau alte chestii dubioase).

Oare chiar or fii bune shake-urile de slabit daca sunt luate ca supliment nutritiv in dieta, pt ca suplimenteaza o alimentatie care poate fii deficitara din cauza regimului? Sau sunt niste prostii?

Stiti ceva despre asta sau ati folosit vreodata astfel de shake-uri? Eu n-am nici cea mai vaga idee ce e cu ele, dar sunt curioasa.

PS. Nu stiu daca am deschis topicul corect, dar nu am gasit nici un folder in care sa se potriveasca si totusi parca aici merge cel mai bine.
Kitkat, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1955 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1438 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1181 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat