View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 22 iul 2011, 18:01:44
Cherie's Avatar
Cherie Cherie este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 22 iul 2011
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 30
Date: 172cm, 66kg
Mesaje: 7
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile *Jurnalul unei Chocogirl* - Cherie

Salutare tuturor slabutelor! Am 17 ani (sunt foarte aproape de 18) si vreau sa-mi fac drept cadou la majorat macar o farama din ceea ce imi imaginez eu ca arata un corp ideal. Am 172-173 cm si de la 66 la 68 de kg, in functie de ce mananc seara si alti factori. Mi-as dori din suflet sa pot slabi macar vreo 7 kilograme, mai departe cred eu ca va fi mai usor.
Am inceput sa iau in greutate acum vreo 5 ani cand mancam pe apucate, mai mult produse de panificatie, tartine cu multa sunca si cascaval, biscuiti si "fructul meu interzis" ciocolata. La inceput nu am acordat mare atentie insa acum vreo 2 ani au inceput sa se evidentieze sunculitele si bat-o vina celulita, 16 ani si celulita ca la mama mare. Cu timpul s-a transformat intr-o problema psihologica, mult plans, isterica, foame si apoi mancat fara oprire, iar plans si tot asa mai departe. Am facut si sala si shaping, insa mancarea a devenit un fel de obisnuinta, cand n-am ce face mananc, mi-e foame sau nu, oricum ma trage la mancare, si anume dulce, paine, tot ce nu se poate. Shaping si sala am lasat pt ca nu voiam sa mi se ia masurile in fiecare luna de teama ca nu-s rezultate pozitive, mi-era de-o groaza sa raspund la intrebarea "ce-ai mancat ieri?", pentru ca meniul includea o groaza de pacate.
Pe scurt, am decis sa schimb modul de viata, mai bine zis cel de alimentare, pentru ca asa nu se mai poate, nu ma pot uita in oglinda, n-o fi asa de groaznic dar mie nu-mi place. Scop: pana la toamna trebuie sa scap de cele 7 kg cu orice pret.
Sper sa ma pot baza pe sustinerea voastra, vreau cat mai multe critici, dure, sa taiati in carne daca ceva nu e bine in meniul meu pentru ca asta ar trebui sa ma motiveze.
Multumesc anticipat!
Cherie, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1711 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1194 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]