Subiect: Jurnal Geanynna
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 26 iul 2011, 07:45:39
Geanynna's Avatar
Geanynna Geanynna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 25 mai 2011
Locaţie: Oradea, Romania
Vârsta: 35
Dieta: personalizata
Date: 166cm, 61kg
Mesaje: 2.383
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 2 ori in 2 mesaje
Smile Jurnal Geanynna

Pupici tuturor Slabutelor,
M-am inregistrat pe forum sub numele de Geanynna, dar toata lumea de acasa ma cheama Tina, mi-e tot una (cum vreti voi, k suntem asa de multe aici sunt din Oradea, am 22 de ani si imi doresc foarte mult sa devin o slabuta
La fel ca si multe dintre voi, doresc sa scap de kg in plus si sa arat bine, sa fiu mai increzatoare, sa ma simt frumoasa in totalitate. Niciodata nu am fost o persoana slaba, dar acum 3-4 ani cantaream 53 de kg si nu 60 cate am acum Dupa mai multe diete probate de-a lungul anilor, mi-am dat seama ca doar mancatul sanatos si miscarea te pot ajuta sa ai un corp armonios si frumos.
Am decis ca deschid jurnalul mai mult ca si motivatie(desi inca nu stiu 100% cum functioneaza acest jurnal, dar ma voi documenta), sa am unde sa dau raportul zilnic si sper ca, cu ajutorul vostru voi reusi sa fiu slabutaaaaaa
Acum sunt la munca, beau un ceiutz verde cu aroma de piersica si oficial de azi sunt la dieta South Beach faza I ...... Va astept la mine in jurnal cu parerile voastre despre aceasta dieta, sau orice alte subiecte si sper ca si eu sa va pot impartasi rezultate frumoase !!!
Ma bucur ca am gasit aceasta comunitate !!!! sunteti suuuuper !!!
__________________
Daca Vrei, Poti !
Jurnalul meu Geanynna
Geanynna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2037 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1520 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]