View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 01 aug 2011, 13:04:59
probademicrofon's Avatar
probademicrofon probademicrofon este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 27 iul 2011
Locaţie: Alba Iulia, Romania
Vârsta: 39
Dieta: Monica Ramirez
Date: 160cm, 56kg
Mesaje: 130
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal de slabit probademicrofon

Buna, slabutelor!
Ma bucur ca v-am descoperit pe internet, asa am si eu de unde sa ma informez ca sa devin mai slabuta...
Problema mea incepe de anul acesta, deoarece m-am lasat de fumat Si m-am ingrasat 12 kg! Inainte aveam 50 kg si cand am renuntat la tigari (fumam cam 2 pachete pe zi), incet dar sigur, m-am ingrasat in doar cateva luni (din noiembrie pana in februarie-martie).
In aprilie deja nu ma mai puteam suporta si am luat masuri: am inceput sa merg la Zumba, eu care detestam sportul de cand ma stiam... Dar am descoperit ca e chiar f placut! Am inceput sa slabesc, dar in ritm foarte lent, abia 3 kg pana in 25 iulie din 24 aprilie (1 kg/luna doar)...
Acum am gasit pe net dieta Monica Ramirez si am inceput sa o tin, dupa ce am citit si aici parerile voastre... Am vazut ca da rezultate! Am slabit 2 kg in 6 zile!
Dieta dureaza 10 zile, eu astazi sunt in a zecea zi si sper sa mai slabesc macar 1 kg pana la final... In sfarsit, mi-am luat inima in dinti, am pus piciorul in prag si am spus NU dulciurilor si un NU hotarat feliilor de pizza care mi se pareau ispititoare...
Cu scuzele de rigoare pentru prea multa vorbarie (ma caracterizeaza ), va spun Bine ati venit in Jurnalul meu!
probademicrofon, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 1871 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1354 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]