View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 aug 2011, 19:54:53
RedOnion's Avatar
RedOnion RedOnion este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 09 aug 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 34
Date: 156cm, 53kg
Mesaje: 837
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal RedOnion... sa nu plangem dupa kilograme ;)

Buna, fetelor. Ma numesc Mihaela, am 22 de ani, si ma tot chinui de ceva timp sa slabesc. Am gasit site-ul asta in timp ce cautam informatii despre niste ceaiuri de slabit (si aici am gasit ca de fapt nu sunt bune ). Stiu care e problema cu mine, ma tin de planul de a face sport si de a nu manca prostioare cateva zile, si apoi iar revin la unele obiceiuri mai neortodoxe Nu ma deranjeaza numarul kg raportat la inaltime, pt ca am mai slabit, am mai avut kg-le astea, insa nu erau asa dispuse (cu alte cuvinte, acum arat mai bine decat inainte sa incep toata batalia contra colaceilor), ci depozitele de sunculite si celulita care "tremura" pe mine la fiecare pas. Trebuie sa recunosc ca pozele de asta vara in costum de baie m-au cam speriat, si m-am hotarat sa ma apuc de treaba.
Am nevoie de tot arsenalul de ajutor disponibil: sfaturi, incurajari, retete, chiar mustrari atunci cand dau gres, pentru ca ma comport ca un copil care face o boacana cu buna stiinta
Celor care se incumeta le foarte multumesc, si sper ca pe aceasta cale sa descopar/invat multe lucruri, dar si sa stabilesc legaturi cu cele aflate in acelasi impas cu mine.