View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 23 aug 2011, 22:03:21
Albinutzsa's Avatar
Albinutzsa Albinutzsa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 15 aug 2011
Locaţie: Tulcea, Romania
Vârsta: 31
Dieta: nu am momentan una
Date: 172cm, 85kg
Mesaje: 9
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul Albinutzsei :)

Buna tuturor slabutelor. Sunt incantata sa fac parte din aceasta comunitate. Contul l-am facut acum ceva zile in urma insa, nu stiam ce sa scriu pentru inceput iar astazi m-am hotarat.
Ma numesc Irina Alexandra, am 19 ani si sunt din Tulcea. Probabil v-ati dat seama de ce sunt aici. Multe ganduri si cuvinte insa, avem in comun doar un tel, acela de a slabi.
Pot spune ca acum ceva ani, mai exact pe la 15 ani, mai aratam si eu frumos ochilor insa, dupa un tratament pentru o anemie destul de severa, am ajuns sa ma ingras, ajungand la aproape 100 de kg. Si asta doar in 3 luni. De la 60 la 100. Imi era rusine sa ies din casa, sa dau ochii cu cei ce ma stiau slabuta si atragatoare, insa, vazand ca nu slabesc, m-am impacat cu ideea, insa.. pana anul trecut cand am reusit prin ambitie si o dorinta nedescrisa sa slabesc in 2 luni 15 kg. Ajunsa la draguta greutate de 75, eram fericita si ma simteam bine in pielea mea, cat de cat. Insa fericirea a durat pana de craciun, caci, mancarea pregatita de mama nu a putut sa stea departe de mine si am reusit sa ma ingras cu 5 kg.
Tot anul acesta am ramas la greutatea de 80 de kg caci, fiind in ultimul an de liceu nu am putut tine o dieta fixa si sa mananc cum trebuia si, acum, in ultima luna, m-am ingrasat cu 5 kg caci, nu am reusit din prima sesiune, iar pe parcursul cititului si invatatului, mai mancam cate ceva pana cand, inca oleaca si am sa dau cantarul peste capat.
Imi doresc dupa terminarea ultimului examen de bacalaureat, sa incep sa alerg si sa tin o dieta. Doresc ceva.. sanatos si rapid insasi tot odata caci.. tin sa mentionez ca anul trecut nu puteam sa mananc decat iaurt, canicula probabil fiind de vina, reusind sa slabesc atat.
Imi doresc sa slabesc cat mai mult, evident, nu voi ajunge iarasi la acei 60 de kg insa macar.. un 65, si 70 e bine pana la urma insa.. stiu ca pot mai mult.
Daca puteti veni cu sfaturi, diete, v-as ramane recunoscatoare.
Mult succes slabutelor cu dietele si aveti grija de voi si de familia voastra.
O seara buna va doresc, respectiv ziua, depinde cand cititi micutul meu jurnal.
Albinutzsa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2215 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1698 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 666 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]