Ingrediente:
Blat:
- 4 oua
- 200 ml ulei
- esenta de rom
- indulcitor
- 250/300 gr faina de soia
Jeleu:
- 20 g gelatina
- 1 pahar zeama de portocale
- 2 lg coaja rasa de portocala
- apa calda - in functie de ce cantitate de jeleu doriti
- 2 lg apa rece
- frunze de menta
- indulcitor
Mod de preparare:
Pentru blat: se bat albusurile spuma cu indulcitorul, se adauga galbenusurile si se omogenizeaza. Se pune cate putin uleiul amestecand continuu, apoi esenta de rom si la urma faina de soia. Iese o coca ca de chec. Se pune in tava rotunda cu margine detasabila de preferinta si apoi la cuptor.
Pentru jeleu:
Se inmoaie gelatina in apa rece timp de 30 de minute, apoi se dizolva in apa clocotita, in care se adauga cele doua lingurite de coaja rasa de portocala. Apoi se adauga indulcitorul, zeama de portocale si se amesteca. Rezultatul va fi turnat in tava rotunda, peste blatul scos de la cuptor si racit in prealabil. Se da tava la rece pana e gata jeleul. Se taie felii si se orneaza cu frisca si/ sau frunze de menta. Daca va simtiti intr-o stare creativa, puteti pune in jeleu, dupa ce l-ati asezat felii de portocala
Pofta mare!
Creizilup, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune
tickere.
Creizilup, necesarul caloric zilnic pentru
a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică
Usor activ, este de
2220 kcal/zi. Pentru
a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ
1703 kcal/zi.
Pentru
a slăbi 2 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ
1704 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă
slăbit sănătos,
înfometare,
pericol pentru viaţă.
[
Calculator calorii]