Subiect: Jurnal Kitaro
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 sep 2011, 09:12:45
Kitaro's Avatar
Kitaro Kitaro este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuţ în trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 07 sep 2011
Locaţie: Arad, Romania
Vârsta: 49
Date: 178cm, 110.5kg
Mesaje: 2
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Kitaro

Salutare,

Acum am descoperit aceasta sectiune si ma bucur sa vad ca mai sunt si baieti pe aici.
Cateva date despre mine:

Fac 37 de ani luna aceasta si de pe la 27 de ani am luat serios in greutate. De-a lungul timpului am incercat mai multe cure de slabit, dar toate kg ce le-am dat jos le-am pus inapoi rapid, in special dupa dezamagirea data de perioada de stagnare. In general duc o viata sedentara, la servici lucrez la calculator, deci stau tota ziua pe scaun, iar acasa la fel. Ma culc la ore destul de tarzii (1,2 noaptea) si de multe ori mancam chiar inainte sa ma culc. De foarte multe ori reuseam sa devorez o pizza big la o singura masa. Si uite asa am ajuns sa am 120 kg la o inaltime de 178 cm. Am inceput sa am probleme tot mai dese cu spatele si recent, dupa ultima criza, m-am hotarat serios sa dau jos surplusul de kg.

Mi-am facut abonament la bazin, merg de luni pana vineri si innot cam 1 ora. Nu mai mananc seara si am redus drastic caloriile zilnice. La greutatea de acum metabolismul bazal e 2000 si cu 1 ora de innot ajung la 3000 kcal arse zilnic. Caloriile ingerate sunt in jur de 1000.

Deocamdata problemele cu coloana nu imi permit sa mai fac si alte sporturi, deci ma limitez doar la innot. Ocazional mai merg cu bicicleta, dar am de gand dupa ce dispar durerile de la coloana sa merg mai des cu bicicleta. Dupa 2 saptamani de bazin, fara sa mananc seara si cu acest numar de calorii reduse ingerate am slabit 6 kg. Stiu ca e cam mult, dar am zis sa scad sub 100 si de atunci sa tin un regim de slabire mai lenta, pana ajung la greutatea target.

In momentul de fata, din cauza numarului redus de calorii, nu ating minimul de proteine si carbohidrati necesare zilnic. Mai lucrez la asta, incercand sa gasesc alimentele care sa imi asigure acest necesar zilnic.

Am salvat cateva meniuri din zilele trecute, daca vrei sa va dati cu parerea.
Kitaro, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 3070 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 2553 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1779 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat