View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 15 sep 2011, 16:28:17
Roda's Avatar
Roda Roda este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 14 sep 2011
Locaţie: Chisinau, Moldova
Vârsta: 42
Dieta: rina's 90
Date: 170cm, 68kg
Mesaje: 167
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul kg pierdute - Roda

Buna, de curand am dat peste site-ul vostru, si am hotarat sa ma inregistrez pentru ca am nevoie de ajutor..... IATA ISTORIA MEA:
De la varsta de 7 ani am inceput sa ma ingras si pe la vre-o 20 de ani aveam deja 105 kg, ce sa va zic am avut o adolescenta de cosmar, purtam doar haine lungi largi etc etc..in fine pe la vr-e 21 de ani am hotarat ca trebuie sa slabesc si deci am inceput cu dietele....am tinut cred toate dietele posibile, am baut diferite ierburi, ceaiuri,laxative diuretice, cam tot ce gaseam, rezultatul: dupa 6 luni aveam 30 kg in minus..apoi a inceput cosmarul, adca frica de a nu pune tot la loc, astfel am ajuns la crizele de bulimie.... ce sa va zic ..desi am exclus dulciurile, prajelile, fainoasele , oricum imi parea ca ma ingras si atunci tineam citeva zile de dieta sctricta (infometare) ca dupa sa maninc tot ce gaseam...si apoi .. wc, voma etc ...mergeam si la sala de trei ori pe saptamana, si oricum am reusit sa-mi mentin greutatea, doar ca m-am trezit cu o sumedenie de dereglari la stomac, bila, pancreas...deci am facut un tratament de doua luni cu picatori si sumedenii de injectii si am incetat cu episoadele bulimice...ziceam ca nu mai fac n viata mea..insa din pacate a duart can 1 an nu mai mult..dupa aia iar am inceput.....dieta, sport si apoi mincat vomitat..acuma cantaresc 73 kg la 172 cm si imi pare ca sunt foarte grasa, trebuie sa mai dau jos cam 10 kg, dar orice incerc nu se duc si gata..m-am exasperat cutotul...cum sa fac??? Ajutati-ma va rog!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roda, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1890 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1373 kcal/zi. Pentru a slăbi 3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1116 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]