Subiect: Jurnal strumfaa
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 05 oct 2011, 14:17:10
strumfaa's Avatar
strumfaa strumfaa este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 03 oct 2011
Locaţie: Timisaora, Romania
Date: 157cm, 52kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal strumfaa

Buna. Sa va povestesc putin despre mine: am 18 ani, 157m si (cred) 52 de kg (deoarece mam ingrasat ultima luna). Am o problema cu mancatul: dupa ce am tinut o dieta ac 2 ani si am slabit 10 kg, nu mam oprit si aproape am ajuns anorexica. Apoi am inceput sa mananc, si asa a inceput "lupta" cu mancatul: mananc 10 zile,putin de dieta,apoi 2 zile dulciuuuri, iara 2 saptamani dieta, iara asa. Nu mai pot,am obosit, sunt trista.iara mam ingrasat... Vara aceasta am facut sala in fiecare zi, am tinut dieta, am mancat chiar okay,fara abuzuri. Dar ac iara am dat-o in bara. Vreau sa reusesc sa slabesc si cel mai important sa ma mentin si sa mananc echilibrat.Vreau sa slabesc 5-6 kg, sapt viitoare reincep sala Am intrat aici pt ca am nevoie de sprijin, ajutor si sfaturi,sper si va rog sa nu ma criticati foarte mult.
Planul meu: dimineata: iaurt sau fructe: mar sau ananas, la pranz: peste, piept de pui, legume, orez, ou,branza( cam din acestea o sa imi compun pranzul) iar cina: iaurt sau fructe. Sala: de 3 ori pe sapatama. Dupa ce o sa slabesc, vreau sa imi fac meniu echilibrat. Problema cea mai mare: dulciurile, le ador, as manca incontinuu( si cam asta fac de ceva vreme pana ma doare burta.). O sa scriu aici ce mananc in fiecare zi, astept sfaturi, o sa am intrebari despre ceva reteete sau alimente, sper sa ma ajutati. Mam hotarat sa intru aici, pt ca sper sa gasesc niste prietene si ajutor, nu sa ma criticati si sa imi comentati.
Azi bineinteles ca am mancat numai tampenii, dar de maine gata. Sunt hotarata.
Ahh,si inca ceva , stiu , pare putin 52 de kg,dar la inaltimea da se vad, vreau sa scap de burta (scapasem ac o luna, aveam un abdomen ) si putin peste tot.
strumfaa, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1431 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 914 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]