View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 21 mai 2009, 22:20:12
mishutza's Avatar
mishutza mishutza este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cunoscătorSlăbuţa cunoscător
Merite:
SUNT RESPONSABIL Locul 1 la concurs  
Data înregistrării: 26 apr 2009
Locaţie: Arad, Romania
Dieta: cu buruieni :)
Date: 160cm, 86.5kg
Mesaje: 5.193
Aprecieri acordate: 1
Am fost apreciat(a) de 23 ori in 12 mesaje
Implicit Cele mai proaste cadouri

Care au fost cele mai neinspirate cadouri de le-ati primit de-a lungul timpului?
Si,sa incep eu.
Cadourile de casa noua au fost minunate.
Un ceas de ala de tinut pe noptiera,sa il pui sa sune dimineata,asta in conditiile in care au nu pot dormi decat in liniste perfecta si cu dopuri in urechi.Am un singur ceas in casa care pacane,ca e cu pirati(pt copilul din sotul meu),dar sta fara baterie din prima noapte de cand e in casa.E in alta camera,dar totusi il auzeam.
Din pacate,eu nu pot sa am flori in ghivece,doar de cele in vaza,din care am in permanenta.Si bambus.Am incercat demult cu flori in ghivce,dar le omor fara sa vreau,sau mor singure.Si mi se pare ca fac si mizerie,ca tot timpul sunt chestii uscate langa ele.Asa ca nu am asa ceva.
Cand ne-am mutat,am primit de la o pereche de prieteni destul de apropiati,eu o floare superba,si sotul meu o sticla de vin.Nu m-am putut abtine sa n le spun sa faca schimbul,iau eu vinul,da-i lui floarea.Mi se pare o prostie sa vii de sute de ori la mine in casa,sa vezi ca nu am nici o floare,dar sa consideri tu ca mi-ar trebui una.Oi avea eu motivele mele de ce nu am.Nu de alta,dar imi e mila de ele,ca stiu sigur ca vor muri.Am promis-o intre timp unei alte prietene,dar in 2 saptamani cand a venit sa o ia era deja moarta.
Si tot de casa noua am primit o orhidee alba.Foarte frumoasa.Chiar stiam cum se ingrijesc si imi facusem planuri mari.Cred ca ea s-a sinucis.A doua zi ii cazuse prima floare,cu toate ca cu o seara inainte era perfecta.In 3 zile nu mai avea flori si era si o frunza uscata.I-am crutat suferinta.
Si voi?
mishutza, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.
mishutza, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2320 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1803 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1029 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat