Subiect: Jurnal Resli
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 07 oct 2011, 15:27:04
Resli's Avatar
Resli Resli este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 02 oct 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 39
Date: 170cm, 66kg
Mesaje: 31
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Resli

Buna slabutelor , as dori sa fac si eu parte din acest frumos colectiv
Ma numesc Dana , am 28 de ani si sunt mamica de 1 an de zile , nu m-am ingrasat foarte tare in timpul sarcinii dar dupa am pus 20 kg din cauza faptului ca am prins perioada de iarna cu bebe mic nu am putut face mare lucru si socrii mei ne-au cumparat 2 porci .. imaginati-va plus ca m-am apucat de fumat iar dupa ce am terminat cu alaptatul si cu fumatul vine si cafeaua indulcita si cola si dulciuri si mancaruri nesanatoase , dar de 1 luna m-am lasat de fumat si m-am apucat de slabit si de facut sport . Am hotarat totodata sa si tin post miercurea si vinerea ca sa ma scot carnea din sistem, am inlocuit carnea grasa cu piept de pui si curcan si painea alba cu paine facuta in casa de secara, uleiul de floarea soarelui cu ulei de masline si dulciurile cu pofta in cui .
De exemplu azi cand m-am trezit am baut 1 cana de ceai verde ( care e substitutul cafelei de cand nu mai fumez) , 1 L de ceai 3 frati patati pentru ten si dezintoxicare , dupa care la 9.30 am alergat 5 km (am banda acasa) , la 10.10 am mancat 3 felii de paine prajita cu niste fasole batuta la 15.00 o portie de varza calita cu mamaliga si probabil voi mai manca inca o portie de varza caci dupa ora 19.00 nu mai mananc nimic , si dupa ce adoarme bebe mai fac o tura de 3-4 km de alergare . A si beau cel putin 3 L de apa pe zi .. si cam asa o tin zilnic de 1 luna , bineinteles schimb meniul dar ca si calorii pe acolo sunt mai mult sau mai putin . Astept parerile voastre , va pup
Resli, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2214 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1697 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]