Subiect: Jurnal Amber
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 21 oct 2011, 21:20:26
Amber's Avatar
Amber Amber este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 20 oct 2011
Locaţie: Stockholm, Suedia
Vârsta: 33
Dieta: mamica sanatoasa
Date: 166cm, 54.3kg
Mesaje: 52
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnal Amber

Buna. Sunt o mamica cu cateva kg in plus a unui puiut de 5 luni si jumatate ce mananca doar piept (deocamdata). Vreau sa scap de cele 6-7 kg in plus printr-o dieta care sa nu afecteze absolut deloc calitatea si cantitatea laptelui. De cateva saptamani ma tot documentez in privinta dietelor, dar nu stiu pe care sa o abordez. Mi-asi dori sa slabesc 3 kg pe luna (ar fi perfect), dar daca cele 1300 calorii afisate de calculator sunt prea putine si lapticul nu mai e consistent.
Am aproape 10-14 zile de cand mananc totul cantarit si numar caloriile. Am mancat orice, dar in cantitati mici. Rezultate se vad la cantar si parca un pic si in oglinda, dar mi-e frica sa nu afecteze lapticul si bebele meu sa nu creasca ca pana acum (extraordinar de bine).
Acum m-am hotarat sa apelez la ajutorul vostru si sa ma sfatuiti ce sa aleg.
Amber, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2182 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1665 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5-3 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1537 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]