View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 10 nov 2011, 22:53:51
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Masuri extreme la incaltaminte (32-46)

Buna fetelor!

Am pornit acest subiect deoarece mie, de cand ma stiu, mi-a fost extraordinar de greu sa ma incalt. Port masura 44-45 la delicatul meu piciorus de dama. Este adevarat ca sunt destul de proportionala in ceea ce priveste inaltimea (1.78 m) si pantoful dar nu m-as fi suparat sa port un 42 pentru ca atunci mi-as fi gasit cu sguranta "perechea".

Pana acum cativa ani (sa fie cam 4) imi faceam incaltaminte numai pe comanda pentru ca nu exista nimic peste 41 in magazinele noastre. Acum imi este intr-adevar putin mai usor de cand au venit anumite magazine si pe la noi prin tarisoara si de cand putem comanda online.

Va invit aici pe toate cele care aveti probleme cu marimea sau micimea pantofilor sa discutam despre locuri noi de unde putem cumpara/comanda incaltaminte pentru picioare de cenusareasa sau pentru "picioruse" de capcaun .

andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat