View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 nov 2011, 11:25:54
miras's Avatar
miras miras este deconectat
(meniuri, evolutie)
Cont restricţionat
Merite:
 
Data înregistrării: 15 iul 2011
Locaţie: sighisoara, Romania
Vârsta: 49
Dieta: imi numar caloriile. hipocaloric.
Date: 168cm, 63.1kg
Mesaje: 1.367
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Sport facut CORECT

pentru ca am incercat diferite filme si tipuri de exercitii, tot felul, total nepotrivite pentru mine, m am gandit dupa ce am gasit cele 2 filme pe youtube (ele sunt postate integral) sa impartasesc cu voi, poate aveti nevoie sa stiti, in cazul in care nu stiti, cum se fac exercitiile corect, pentru a nu agresa articulatiile si coloana vertebrala. desi, eu am filmele respective pe calculator, m am grabit sa fac diferite exercitii gasite prin forum, care nu mi au facut bine. am fost sedentara foarte multa vreme, deci sunt incepator in de-ale sportului, chiar daca in adolescenta am fost o sportiva.
ideea mea e de a va informa, observand prin multe jurnale ale slabutelor, mii de exercitii de abdomene, dupa parerea mea executate fals.
v as recomanda sa luati aminte de ce spune steve! sa luati sfaturile lui ca si litera de lege in executarea exercitiilor!


Super ABS - Beginner


BORKED


Super ABS - Advanced



BORKED

R.I.P. Steve!
miras, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1605 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1088 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat