View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 14 nov 2011, 21:41:32
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Haine de la Second-Hand

Nu de putine ori am trecut pe langa un magazin second-hand, am fost tentata sa intru si totusi nu am intrat. Oare de ce? Era ceva care ma tinea? O retinere ascunsa...haine purtate de altcinvea...cu alta istorie, scrisa deja...vechituri...lucruri nefolositoare.
Intr-o zi insa o prietena mi-a adus niste haine de la un SH unde avea o cunostinta. Am fost mirata deoarece erau lucruri aproape noi sau chiar cu eticheta, imi veneau bine si-mi placeau la nebunie. Sa nu mai spun ca unele erau chiar de firma!!!
Cat costa? Intreb eu curioasa. Pai fusta 8 lei...bluza asta 4 lei, asta 2... Am cumparat tot ce mi-a venit si mi-a placut. De atunci tot vine cu lucruri interesante si daca imi plac si-mi vin,le iau. Daca nu, le trimit inapoi.
Cert este ca nu de putine ori mi s-au facut complimente "hainelor mele noi" care imi vin foarte bien (asta mai nou, de cand am slabit).
Voi ce parere aveti despre hainele SH? Va astept aici sa vorbim despre experiente, placute sau neplacute, cu aceste obiecte de vestimentatie.
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat