View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 15 nov 2011, 22:48:30
Iria's Avatar
Iria Iria este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 19 oct 2010
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Dukan
Date: 177cm, 83kg
Mesaje: 11
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Jurnal Iria - De astazi pot!

Buna fetelor! Trebuie sa recunosc, nu este prima data cand intru pe acest forum. Am mai intrat in urma cu un an cand, pe atunci, ajunsesem la alarmanta greutate de 75 de kilograme, insa se pare ca nu am fost motivata suficient. De fapt, nu. Mint. Am o problema cu inceputurile. Ma documentez mult inainte, aflu toate detaliile inca inainte de a incepe.. si cand urmeaza Inceputul... las pe maine. Si uite asa am lasat un an de zile, timp in care am ajuns la 80 de kilograme. Asa ca, daca anul trecut era alarmant 75.. cele 80 de kilograme de acum sunt terifiante.
Sa ma prezint ( suna nitel ca la Alcoolicii Anonimi): Sunt Alina, am 1.70 m, 80 de kilograme si vreau sa slabesc! Si pentru prima data, nu am citit nimic, nu m-am documentat deloc ci mi-am rugat o vecina sa mearga la sala cu mine. Ne-am facut abonament de 12 sedinte pe luna ( 3 sedinte pe saptama) + sauna si astazi a fost prima zi in care am mers la sala si... am inceput. Dupa care am venit acasa, m-am uitat nitel pe forum, am vazut o groooaza de diete si sunt foarte indecisa: nu stiu pe care sa o aleg. Asa ca, pana ma decid eu ce si cum, ma duc frumusel maine la Plafar sa achizitionez ceai de urzici ( am inteles ca are un efect garantat si tare bine ar fi, mai ales ca am un metabolism mai incet decat melcul).
Sper ca maine sa nu ma trezesc cu o febra musculara fantastica, dar.. vom trai si vom vedea daca sauna are intr-adevar minunatele efecte despre care se tot vorbeste!
De astazi, 15 noiembrie, pot si vreau sa slabesc!
Pana una alta, momentan o grasuta cu speranta de slabuta, va pup de noapte buna si ne tastam maine... dupa a doua sedinta de aerobic
Iria, pentru a configura şi afişa ticker-ul tău, urmează paşii din noua secţiune tickere.