View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 nov 2011, 02:02:03
andrylici's Avatar
andrylici andrylici este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt una dintre slăbuţe!Sunt una dintre slăbuţe!
Merite:
 
Data înregistrării: 02 sep 2011
Locaţie: Buzau, Romania
Vârsta: 40
Dieta: low-carb
Date: 178cm, 85.9kg
Mesaje: 454
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) o data intr-un mesaj
Implicit Jurnal Andrylici - Vreau sa slabesc cum n-am facut-o niciodata

Ma joc cu verigheta si-mi doresc sa-mi fie atat de larga incat sa-mi cada de pe deget. Sa fiu nevoita sa o mut pe cel mijlociu. La nunta aveam cam 90-91 de kg...foarte bine avand in vedere ca am pornit de la peste 114.

Niciodata nu am fost slaba. Ba chiar totdeauna am avut probleme cu greutatea. Asta se datoreaza si faptului ca pana la 4 ani am avut astm bronsic iar ai mei ma duceau noaptea, in stop respirator, la spital si ma puneau sub "cusca". Asa numeam eu aparatul de oxigen. Fiindca alternative nu erau, mi-au facut si niste tratamente hormonale care m-au "ajutat" sa cresc...si sa cresc...dar care in cele din urma mi-au vindecat definitiv astmul.

In scoala am fost durdulie...chiar grasa. La 12 ani m-au internat la parhon pentru ca am crescut brusc in inaltime si in greutate. Se gandeau ca era tiroida de care tata se operase. Era de la mancare. S-a dovedit ca nu aveam probleme, am tinut regim in spital si acolo am slabit. Fiind copil si neavand o supraveghere atenta din partea parintilor, am pus la loc...chiar in plus.

Prin clasa a 8-a m-am indragostit orbeste de un coleg de clasa. Aunci am slabit tinand "regim":
Dimineata - 1 portocala
Pranz - 2 portocale
Seara - NIMIC (mancasem prea multe portocale la pranz )
Ma mir ca nu am avut probleme cu stomacul din cauza stresului la care l-am supus din cea mai mare prostie. Am slabit tinand "regim", facand sport (eram in echipa de baschet la aproape 90 de kg) si am ajuns la 79 (cel putin asa spun insemnarile din caietul meu de slabire de atunci).
Va dati seama cat puteam sa mananc daca eu facand sport de 4 ori pe saptamana tot ma ingrasam! Mereu am fost sportiva si foarte energica. Nu pot sa stau locului (cred ca fie-mea imi seamana).

In liceu m-am ingrasat, iar am slabit, iar m-am ingrasat dar nu cred ca am avut mai mult de 100 de kg.
La 18 ani l-am intalnit pe actualul meu sot, pe MIRC . Am plecat la Bucuresti la facultate amandoi, am stat impreuna si ne-am ingrasat impreuna, cum fac doi oameni care se iubesc .

Inainte de nunta, in 2007, el a slabit 18 kg cu ajutorul concursului Da Jos Burta de la Men's Health iar eu cam 25 pe langa el. Ne simteam minunat, aratam minunat, eram fericiti. Apoi, pe nesimtite, adica eu am fost nesimtita si am mancat...el la fel... am reusit sa punem la loc tot ce am dat jos...cu supliment.

Astfel eu am ajuns, dupa sarcina, dar nu din cauza acesteia la 127 de kg. Inainte de sarcina aveam 118, imediat inainte de nastere aveam 125, dupa nastere ajunsesem la 117. Anisia deci nu mi-a adus decat 7 kg si foaaarte multa bucurie.
Vazand ca la cele 127 de kg nu pot sa tin pasul cu cea mica, oboseam enorm, nu mai aveam vlaga, eram mereu plictisita si secata de puteri, am decis ca nu se mai poate asa si am recurs la o dieta fulger.
Nu am mai mancat seara deloc, micul dejun era compus din cereale cu lapte sau crenwursti de pui, sau branza cu rosii, iar pranzul dintr-un singur fel de mancare. In aceasta prima faza am slabit cam 20 de kg.
Apoi am inceput o dieta low-carb - un fel de Dukan modificat fara toate restrictiile. Am tinut 2 saptamani de PP si 2 saptamani de 1PP + 1PL in care am slabit cam 11 kg.
Cum imi era pofta de fructe, am decis sa tin Scarsdale doua saptamani ca sa mai schimb si sa nu-i dau corpului meu timp sa se obisnuiasca cu ceva. Sunt in a doua saptamana de Scasdale - am slabit 1.3 kg in prima saptamana tinuta ca la carte.

Am de gand ca dupa Scarsdale sa tin cele doua saptamani de mentinere dar in care sa limitez fructele si apoi sa incep iarasi un low-carb pentru ca vine Craciunul si vreau sa nu ma tenteze toate nebuniile de pe masa si sa nu le pot incerca macar. In plus, dieta asta mi-a mers de minune. Nu imi era foame deloc in timpul zilei si eram foarte putin tentata de mancaruri interzise. Daca imi era foame luam un iaurt 0% din frigider si gata.

Cu calculatorul de calorii nu am rabdare sa umblu si sa imi calculez tot. Nu vreau sa ajung sa-mi cantaresc portiile pentru ca e mult prea dificil pentru mine. Am de gand sa intru cat pot de des prin jurnal sa impartasesc meniuri (asta dupa ce termin Scarsdale), sa povestesc intamplari, sa ma plang, sa ma bucur si sa ma motivez.
andrylici, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Moderat activ, este de 2500 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1983 kcal/zi. Pentru a slăbi 3.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1596 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]