View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 24 nov 2011, 11:14:03
agarthian's Avatar
agarthian agarthian este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 23 nov 2011
Locaţie: Brasov, Romania
Vârsta: 36
Dieta: Rina's 90
Date: 169cm, 76.9kg
Mesaje: 35
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Arrow Jurnalul Cristinei (agarthian)

In primul rand, salutare tuturor slabutelor, bine v-am gasit si multumesc pentru vizita.

Pentru inceput as vrea sa va povestesc cum am ajuns aici, si de unde incep toate frustrarile mele. Nu am fost niciodata slaba, insa de cand ma stiu am avut mereu doar putin peste 60 de kilograme, si nu m-a preocupat niciodata greutatea. Mancam orice, in cantitati normale desigur fara ca greutatea sa mi se modifice in vreun fel.


In August anul acesta, pe fondul unor dereglari hormonale se pare; am luat 20kg in mai putin de o luna . Practic dintr-o data nu ma mai incapeau hainele, m-am trezit intr-o dimineata cu vergeturi urate de tot pe tot corpul, iar cand m-am urcat pe cantar am ramas muta.

M-am hotarat sa fac o schimbare, nu am avut niciodata obiceiuri culinare cumplit de nesanatoase, insa desigur e loc de mai bine. In plus, am inceput sa fac si ceva miscare, aspect pe care l-am neglijat in trecut.


Cu sperante mari si ambitie de fier
Pupici, si spor la slabit!
agarthian, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 2044 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1527 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]