Subiect: Jurnal Isabella
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 12 feb 2010, 14:55:47
cyberangel's Avatar
cyberangel cyberangel este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 31 dec 2009
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 35
Dieta: ...
Date: 174cm, 65kg
Mesaje: 28
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnal Isabella

Buna fetelor, sunt de ceva timp aici pe forum si parca nu shtiu a tot vrut sa imi fac jurnal insa ii gasea tot felul de scuze insa acum sunt hotarata sa povestesc si despre mine.
Povestea mea probabil seamana cu a voastra insa momentul de alarma la mine a fost atunci cand mama mea a inceput sa tina tot felul de cure iar eu aspirand la un corp cat mai suplu m-am luat dupa ea.
Asta s-a intamplat pe la 13 ani cand cred eu ca m-am pus pe diete drastice cu mama, si a culminat cu faptul ca ma atunci m-am lasat si de sport,mentionez ca eu pe la varsta aceea faceam 2 sporturi baschet si karate.
Oricum cert e ca pe la 14 ani am inceput sa iau proportii si deja cand am ajuns in liceu am atins apogeul ca sa zic asa cantarea nici mai mult nici mai putin de 80kg,poate mai mult nu shtiu , insa eram inspaimantata de cantar sau sa imi recunosc greutatea.
Primul pas pe care l-am facut a fost sa nu ma mai infometez ci sa mananc numai chestii care nu ingrasa, gen in loc de paine normala mancam graham, in loc de dulciuri, fructe si tot asa, insa cantitatile tot erau mari.
Greutatea mea a tot oscilat pe toata perioada liceului, cel mai mult slabeam vara pentru ca atunci mancam numai salate, fara sa vreau chiar pentru ca dulciurile gen ciocolata sau prajeli nu prea le tolerez vara iar in timpul iernii si primaverii le puneam inapoi.
S-a terminat si liceul venise bac-ul, iar atunci la fel datorita stresului resimtit de la bac am slabit in jur de 7 kg.Am Ajuns apoi la admitere , am schimbat un pic aerul din constanta cu cel de bucuresti si am mai dat vreo 4-5kg.
Am tot oscilat pe toata perioada facultatii insa a mentineam sub max 73-74kg.
Acum insa sunt anul 3 si nu shtiu m-am cam saturat sa ma tot chinui fara nici un rezultat asa ca am cam luat masuri sa duc intr-un final o dieta la bun sfarsit.
A inceput sa tin o dieta care nush cred k am mai vazut-o pe internet insa imi scapa numele.
Trebuie sa mananci numai fructe legume iaurt si carne de pui, nimic in afara de astea.Bineinteles ca eu am mai adaugat si ceva suc fara zahar pentru ca nu shtiu nu pot sa stau fara suc.
M-am hotarat sa tin dieta asta fara nimic altceva 2 sapt apoi sa ma bag la mentinere.Pana acum am avut ceva rezultate acum am 65 kg am slabit mult primele sapt , apoi am avut o perioada de mentinere de vreo 3 sapt si acum m-am reapucat iar si am mai dat in cateva zile un kg.
Insa trebuie sa va recunosc imi e frica sa nu dau inapoi , mai toate regimurile pe care le-am tinut au dat rezultate problema e ca avea perioade care ma trageau inapoi.De data asta chiar imi doresc sa nu mai fie asa.Macar la 60 sa ajung
cyberangel, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1931 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1414 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 640 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]