View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 27 nov 2011, 16:38:03
edithke's Avatar
edithke edithke este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 06 iun 2010
Locaţie: satu mare, Romania
Date: 170cm, 94kg
Mesaje: 4
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Vis ce sa devina realitate - Jurnal edithke

Buna dragelor mele,
as putea continua cu "prietene",
pentru ca sunt convinsa, vom deveni prietene.
Scriu acest jurnal inante de toate pentru mine.
Ma numesc Edith, "Edithke " este numele meu de alint. Am 41 de ani, 93 de kilograme. Sunt o persoana deschisa si as zice generoasa care se bucura de tot ceea ce ii ofera viata.
Multi ani m-am confruntat nu doar cu kilogramele in plus, ci cu tot ceea ce a inoculat fosta epoca. Noi atunci am fost copii, parintii prea tristi si ocupati cu ceea ce ne pun pe masa, adica mama mea nu prea a avut timp sa ma invete cum sa fiu femeie. Nu regret nimic, nu reprpsez nimic. Toate raspunsurile la intrebarile mele sunt tot in mine. Sunt cat de cat sanatoasa, cu o minte sanatoasa, am tot ceeace imi trebuie sa imi traiesc viata din plin.
Scriu acest jurnal pentru mine. Vreau sa fiu sanatoasa, frumoasa, sa plac acelui barbat pe care l-am asteptat toata viata.
Cea mai mare problema a mea este vointa. Eu sunt propria mea sabotoare. Si aici va cer ajutorul
Vara aceasta am ajuns la 86 de kilograme, record pentru mine. Pe urma m-am oprit. Eu imi gasesc foarte repede scuze. Mi-a mers si usor si mi-a fost foarte bine si am fost foarte mandra.
Vreau sa reiau totul si sa nu ma mai opresc.

Doresc sa multumesc tuturor care modereaza, informeaza, relateaza, incurajeaza....am citit multe povesti, intr-o oarecare masura ma regasesc in tot. Si asta imi da curajul sa incep.
Sa aveti o saptamana foarte frumoasa!
Cu drag, Edith
edithke, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1890 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1373 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]