View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 14 feb 2010, 19:12:07
Suzume's Avatar
Suzume Suzume este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţa cu vechimeSlăbuţa cu vechime
Merite:
 
Data înregistrării: 13 feb 2010
Locaţie: Constanta, Romania
Vârsta: 34
Dieta: South Beach Faza 1
Date: 160cm, 73kg
Mesaje: 1.509
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Smile Jurnalul Roz al lui Suzume

Salut jurnalule si fetelor!

De maine imi incep si eu dieta (Scarsdale), azi am fost in cercetari. Sper sa obtin ceva rezultate si la vara de ziua mea (in august) sa imi afisez corpul fat-free.

Pe langa dieta o sa practic yoga (o ador) si tae-bo deocamdata acasa pentru ca vremea asta e tare nehotarata si nu vreau sa-mi fac un abonament la sala si sa nu-l folosesc...am destule carduri si hartogarii in portofel ca sa-l mai car degeaba si pe acesta.

Mai am niste dvd-uri acasa cu cardio-kickboxing care sunt destul de intense, pilates o sa practic mai spre sfarsit ca mi se par relativ dificile miscarile.
Imi propun sa fac sport 3-5 zile pe saptamana pentru inceput. In timp ce fac sport eu port de obicei niste pantalonasi care te fac sa transpiri mai mult, ii am de cand tineam o dieta anticelulitica. Sunt buni, transpiri serios in ei.

Sunt dependenta de cosmetice, am 2-3 creme anticelulitice. In prima faza o folosesc pe cea de la Elmiplant, din gama Cellulight, crema pentru masaj celulitic cu efect termic, se zice ca stimuleaza si circulatia. Dupa masaj imi trag iar pantalonasii in care transpir (biomed slip), peste niste pantaloni cat de cat grosuti si in pat cu mine sub patura/plapuma. Cateodata adorm cu ei, fac un dus dimineata si ma dau cu o alta crema anticelulitica de la Garnier, sau inainte sa ma culc seara fac dusul si aplic crema.

Cu sustinerea voastra eu zic ca o sa imi ating scopul.

O seara frumoasa tuturor!
Suzume, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1927 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1410 kcal/zi. Pentru a slăbi 5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 636 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]

Ultima dată editat de Suzume; 14 feb 2010 at 19:21:40.