Supa de conopida
1 conopida
3 cartofi
1/2 L de apa
sare, piper
3 linguri de margarina(ulei)
2 linguri faina
1 legatura patrunjel
Se spala conopida, se taie bucati s se indeparteaza cotoarele groase.
Se curata cartofii, se taie si se pun la fiert impreuna cu conopida 20-25 min.
Se paseaza zarzavaturile si se adauga sarea si piperul.
Se topeste margarina intr-o craticioara, se pune faina si se amesteca continuu pana capata culoare galbuie, se adauga , putin cate putin, 2-3 polonice de supa, appoi se rastoarna in ola cu supa.
Dupa ce s-au amestecat bine, se mai da 2-3 clocote si se adauga patrunjelul tocat fin.
Pofta buna!
Inaltimea este incorecta. drama queen, trebuie să completezi acest câmp pentru a vedea necesarul tău caloric zilnic.
[ completează].
|