View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 21 dec 2011, 10:47:24
spidy1972's Avatar
spidy1972 spidy1972 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Vreau să intru-n gaşcă...Vreau să intru-n gaşcă...
Merite:
 
Data înregistrării: 07 dec 2011
Locaţie: Bucuresti, Romania
Vârsta: 51
Date: 176cm, 130kg
Mesaje: 71
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul lui Spidy

In sfarsit m-am decis sa-mi fac si eu casuta mea, toate slabutele sunt binevenite!
In cateva randuri am sa va povestesc cate ceva despre mine, intodeauna am fost o persoana mai plinuta/bine facuta, dupa prima nastere am reusit sa slabesc si sa ma mentin foarte bine, in schimb dupa a 2 a nastere lucrurile s-au schimbat in rau... In 2004 ajunsesem la 145 kg... de atunci ma tot chinui sa slabesc, in 2008 am reusit sa ajung la 90 kg unde pot spune ca eram multumita tinand cont de inaltimea mea... dar din pacate din cauza stresului si problemelor personale, dieta si incercarea de a renuntas la fumat mi-au pus capac... am inceput sa sufar de anxietate, atacuri de panica si oboseala cronica...
Am fost la psihiatru si mi-a dat un tratament pentru 6 luni de zile care banuiesc ca mi-a dereglat metabolismul si here I am la 137 kg...
De 1 an de zile tot imi promit ca de maine ma apuc de slabit, ziua la servici tineam regim dar seara cand ajungeam acasa dadeam iama in frigider... pana in data de 7 decembrie cand in sfarsit am reusit sa spun "GATA"!
Nu pot spune ca am tinut un regim anume pentru inceput am scos pepsi 99%, semintele 100%, painea si dulciurile 98% , am mancat foarte multe preparate din legume, cereale integrale cu lapte, carnita nu prea multa ca nu sunt o carnivora inraita.
De pe 7 decembrie si pana acum am slabit 4.5 kg si 17.5 cm (plus sau minus, tinand cont ca se poate intampla sa masor putin mai jos sau mai sus etc.)
Cam atat pentru moment, va pup si va imbratisez cu drag!
__________________
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday!