Subiect: jurnal onutza
View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 feb 2010, 14:07:42
onutza8305's Avatar
onutza8305 onutza8305 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 feb 2010
Locaţie: BACAU, Romania
Vârsta: 41
Dieta: South Beach
Date: 159cm, 64kg
Mesaje: 17
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Talking jurnal onutza

Sunt incantata ca v-am descoperit si va studiez cu interes de catva timp. Iata si povestea mea...
Sunt o proaspata mamica de Rares , de aproximativ sase luni jumate. In sarcina nu am luat in greutate foarte mult, vreo 10 kg pe care le-am dat jos pana cand am ajuns acasa de la spital. Problema mea vine de undeva din anul 2 de facultate ( de prin 2003)....aveam in jur de 47-49 kg...si m-am angajat pentru prima oara ca merchandiser la o firma....multa alergatura, timp putin pt mancat...mai mult fast food si chestii fainoase- rezultat- am ajuns repede la 55 kg. Buuun....nu era foarte mult (am 159cm) dar vara urmatoare , la mare, (nu ca as fi fost la all inclusive ) am ajuns la 60 ( eu cred ca de la pilule)
Am urcat treptat in cursul anilor la 66 si stagnez.....nici mai mult nici mai putin. De diete nu m-am apucat decat o singura data cand am incercat o saptamana de pilates combinate cu multe salate...dar tot ce am dat jos am pus la loc.

nu stiu daca imi lipseste motivatia sau....dar cand incerc sa nu mai mananc paine sau sa beau bere fara alcool ( de care am baut cat am alaptat si de care, se pare, sunt dependenta in continuare) parca atunci imi trebuie mai mult...

Cert este ca de ieri sunt la dieta, la O dieta mai bine zis, fiindca desi vroiam sa tin daneza......am ales sa imi fac singura un meniu (datorita voua). Cu sportul imi va fi mai greu fiindca puiul meu are tot timpul nevoie de mine si nu reusesc sa fac decat 10 min de bicicleta sau zumba cu el in brate.

Cam asta e.....o sa postez si ce am papat si voi papa azi...asta ca sa ma mai ambitionez. Sper sa ma tina si maine
onutza8305, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Sedentar, este de 1525 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1008 kcal/zi. Pentru a slăbi 6 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ -24 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]