View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 16 feb 2010, 15:35:02
ianna's Avatar
ianna ianna este deconectat
(meniuri, evolutie)
Slăbuţă ModelSlăbuţă Model
Merite:
SUNT RESPONSABIL  
Data înregistrării: 03 iun 2009
Locaţie: IL, Statele Unite ale Americii
Vârsta: 42
Dieta: sanatoasa verde si cu gratare
Date: 170cm, 64kg
Mesaje: 4.305
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 10 ori in 8 mesaje
Implicit Dieta disociata Ianna

pentru ca sunt cateva fete care vor sa-mi urmeze regimul alimentar am sa subliniez aici dieta mea pentru ca in jurnal va puteti pierde si sa nu intelegeti clar regulile de baza.


Dieta disociata e buna ptr cine papa convulviz...pentru ca ai voie in ziua respectiva sa papi in cantitati nelimitate tipul respectiv de produse...bine nici sa nu se ajunga la 2500kcal/zi Dieta disociata nu inseamna infometare DECAT daca asa vrei tu !... bine sunt diete si diete dar in principiu regula de baza la dieta disociata e sa nu amesteci carbohidratii cu proteinele etc

Reguli

1. Green tea in fiecare seara la care se adaug lamaie...fara zahar sau indulcitor.

2. Fara aluat - de nici un fel prajituri, paine, pizza etc

3. Grepfruit in fiecare seara indiferent de meniu - nu e must dar ajuta

4. Regula zice: Dieta se reia in mod identic din 4 in 4 zile si dureaza 90 de zile si nu se schimba ordinea meniurilor (proteine cu fructe etc.) Dar eu o tineam o sapt pe luna dupa care tranzitia...o sa va zic de ea mai jos.

DIETA

ziua 1. carbohidrati: orez, paste sau cartofi (doar un singur fel toata ziua- adica daca papati orez dim ...asa o tineti pana seara) (ziua cea mai groaznica pentru mine )

ziua 2 fructe: de orice fel si oricate (pan` la 1000-1200 kcal ) - ziua asta mi se pare cea mai usoara ca o tin pe grepfruit (taie pofta de papa)si salate de fructe (la care trisez si adaug o lingurita sau 2 de vin. Tot in ziua asta imi fac mere la cuptor (dar le umplu cu banane si nectarine - nu zahar, nu miere nu nimc altceva in afara de fructe)

ziua 3 proteine: carne sau oua sau peste sau branza ( a nu se incurca felul de papaica - o data papat ou la mic dejun - ou se papa si la cina) ( ca si total pe zi sunt cam 6 felii de piept de pui subtirele sau vreo 6 felii de peste alb - atentie la somon ca este gras)

ziua 4 fibre: legume si verdeturi - iar zi care imi place ca sunt innebunita dupa salate- dar mai trisez un pic punanad peste salate parmezan 1 lingura(5g)=20 calorii din care 15 sunt fat

in ziua cu carbohidrati se poate manca ciocolata amara (atentie nu in exces! ) sau inghetzata.

Perioada de tranzitie - daca ti o sapt pe luna disociata ...cele 3 sapt se vor numi perioada de tranzitie. Sau daca nu doresti sa mai tzi disociata ...3 sapt va trebui sa ti perioada de tranzitie. DE CE? simplu! Ca sa nu pui la loc kg pierdute. Inca ceva... daca cu dieta disociata cadeti sub 1000kcal/zi eu va pot "garanta"(cu exemplul meu si al altor fete din forum) ca si cu "dieta perioada de tranzitie" se poate slabi, deci nu va incapatzanati sa tineti dieta disociata neaparat ... atata timp cat nu sunteti sub 1000kcal/zi si perioada de tranzitie e tot dieta


in ziua cu fructe: fa-ti salate de fructe! ... adauga banane, capsuni, ananas, pere, piersici...de toate ...si adauga si legume in ziua cu fructe...ca nu e bai ..totul e sa papi mai multe fructe decat legume dar nu cartofi

in ziua cu legume- salate, legume fierte sau la tigaie plus supa de legume, mazare cu marar, fasole cu usturoi, fasole batuta cu ceapa prajita - se pot adauga usor usor fructele sau pieptul de pui la gratar

in ziua cu proteine -piept de pui ..gratare etc, la care se adauga salate si la gustari fructele

in ziua cu carbohidrati se vor adauga salatele si usor usor si din proteine...de ex. dimineatza un ou fiert tare


Daca vreti sa slabiti faceti in asa fel incat sa ajungeti la 1000-1200 kcal/zi si ca orice dieta! trebuie insotita cu sport!

eu am inceput cu mersul pe jos...dupa care am inceput sa-l modific...mers mai voi... apoi combinat cu diferite miscari de aerobic...sau cu ritmuri diferite (5 minute pas vioi...5 minute pas domol...5 min alergat...5 minute pas alert etc)

apoi am inceput sa fac si cardio in casa - am inceput cu 20 min ...si am crescut timp de cateva luni la una ora...

Daca se stagneaza... nu se renunta la dieta ci se modifica sportul, se mareste intervalul de sport..eventual se diversifica...poate s-a obisnuit organismul cu tipul respectiv de sport.

O sa mai revin cu sfaturi ...
__________________
rog in profil sa mentionati dieta pe care o tineti -Succes si la un cantar cat mai zgarcit
jurnal Dupa fapta si rasplata
Alimentatia cu prea putine calorii - Slabute.ro
Sfaturi, de prin forum, adunate
Dieta si alaptarea
ianna, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1835 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1318 kcal/zi. Pentru a slăbi 2.5 kg/lună ar trebui să mănânci aproximativ 1190 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]
Răspuns cu citat