View Single Post
  #1 (permalink)  
Vechi 08 ian 2012, 16:13:01
yoyo23's Avatar
yoyo23 yoyo23 este deconectat
(meniuri, evolutie)
Sunt în trecere...Slabuta in trecere
Merite:
 
Data înregistrării: 01 ian 2012
Locaţie: londra, Anglia
Vârsta: 35
Date: 165cm, 75kg
Mesaje: 27
Aprecieri acordate: 0
Am fost apreciat(a) de 0 ori in 0 mesaje
Implicit Jurnalul unei emotional eater (yoyo23)

Sunt o noua slabuta virtuala si ma gandeam sa incep un mic jurnal cu calea mea spre o greutate sanatoasa si frumoasa la care sa ma simt fericita si increzatoare.
Marele meu impas este o problema de binge eating pe baza emotionala cauzat de sindromul borderline (o tulburare emotionala) pt care fac terapie o data pe saptamana.
Cred ca un jurnal in care sa imi povestesc micile succese (dar si inevitabilele mici esecuri) sa ma ajute
Ideea e ca in momente de stres sau de care imi provoaca anumite reactii emotionale, automat exagerez. O modalitate pe care mi-am gasit-o de a iesi din staile astea (pe cand nu prea stiam ce sunt) era aceea de a manca, intotdeauna cam pe furis... Asa m-am ingrasat incet incet cam 20kg.

Azi am avut, de fapt un moment de maxima frustrare si nesiguranta. Am calatorit cu avionul si la imbarcare o angajata de la aeroport a inceput sa urlele la mine din cauza unui bagaj in fata unei cozi intregi si desi toti pasagerii au parut ft draguti si m-au sustinut, m-am simtit ingrozitor. In mod normal, m-as fi consolat cu o ciocolata, dar am incercat sa meditez putin (la sfatul doctorului meu am inceput sa fac yoga si meditatie zilnic) si a functionat!
yoyo23, necesarul caloric zilnic pentru a te menţine la greutatea actuală, la un nivel de activitate fizică Usor activ, este de 1991 kcal/zi. Pentru a slăbi 0.5kg/săptămână, ar trebui să mănânci aproximativ 1474 kcal/zi.
NOTĂ: Culorile înseamnă slăbit sănătos, înfometare, pericol pentru viaţă.
[Calculator calorii]